# Mostafa Mohamed

Rıdvan Mohammed fenerin listesindeydi demiş dün akşam.
Ne kadar doğru bilmem ama bir haberde Fatih Terimin Emre Utkucan'a ekibinde köstebek var onu bul yoksa ben icabına bakacağım demiş. Bence kesinlikle scout ekibine dikkat edilmeli. Muhammed ismide kesinlikle uçurulmuş. Çünkü bu oyuncuyu bizim takım 2 yıldır takip ediyormuş.

Nihayet artık bir Complete Striker'mız var - içim(iz) rahat :)

Top saklama, yüksek toplar, servis, bitiricilik, fizik olarak bir forvet için istenen bütün parçalardan var ve bu çocuk daha 23 yaşında.

Bu arada falcao-mostafa ikilisi cok can Yakar. Ikisi son vurus ve Havada tehlikeler, birde rakip falcaoya konsantre olurken mostafa cok bos alan bulabillir ikisi ayni anda görmek isterdim

Falcao öldü öldü. Namazınıda kıldık, yok artık o adam :asd:

Millet Jardel falan diyor da bu herif inanilmaz faydali oynuyor nerelere gelip top kapti sirti donuk zor durumlarda nasil kontraya cikaracak yarim vole paslar atti mukemmel bir herif tek olayi gol olan Jardel'le karsilastirilmasi dogru degil

Falcao'yla falan cift forvet oynamasina da gerek yok manasiz olur neden o vasat herifin yukunu ceksin ki debbabe belki gol cok lazimsa cift forvete donelim diye yapilabilir ancak

bu çocuk yabancı dil bilmiyormuş

hiç ingilizceyle filan uğraşmayın

hemen türkçe hocası tutup türkçe öğretin hem ülkeye hem takıma bağlılığı artsın

Sert oyuncu biraz ama futbol sertliği var, kasıtlı değil. Rakiplerin üzülmesi gerekecek biraz. :)

Fiziği, gücü, kafa toplarını alması ve sürekli pres yapması transferinden önce bildiğimiz özellikleriydi. Belki pres konusu soru işaretiydi. 2 maç sonunda şunu da anladık tekniği de gerçekten iyiymiş. O gol göründüğü gibi kolay atılacak bir gol değil. Biz öyle bir golü yıllardır izlemedik.

Hava hakimiyeti olan, fizikli, fiziğine göre ağır sayılmaz, şutör, duvar olup kanat oyuncularına iyi ters paslar atabiliyor, 23 yaşında, mis gibi forvet. Sürekli sakatlanan Falcao ve koşarken dâhi düşme tehlikesi geçiren Diagne'den sonra çok iyi geldi ya.

Çok kanım ısındı bu adama neden bilmiyorum. Marcao'ya da kanım ısınmıştı ilk geldiğinde. Umarım bu da Marcao gibi bir scout başarısı olur bizim için.

Paylaşan oldu mu bilmiyorum da, yarıldım. ;D

mostafa-mohamed_2126167_m.webp

mostafa-mohamed_2126168_m.webp

Geri
Üst Alt