Mustafa Keskin
Parçalı Üye
- 9 Aralık 2008
- 2.647
- 1.126
- 1.893
Arda ile sevincini bulamadım, paylaşan aslan olur mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jardel'le karşılaştırma değil, duruşu, vuruş stili benziyor.Millet Jardel falan diyor da bu herif inanilmaz faydali oynuyor nerelere gelip top kapti sirti donuk zor durumlarda nasil kontraya cikaracak yarim vole paslar atti mukemmel bir herif tek olayi gol olan Jardel'le karsilastirilmasi dogru degil
Falcao'yla falan cift forvet oynamasina da gerek yok manasiz olur neden o vasat herifin yukunu ceksin ki debbabe belki gol cok lazimsa cift forvete donelim diye yapilabilir ancak
Yazın almaya çalışmış fb.. demekki köstebek olayı doğruRıdvan Mohammed fenerin listesindeydi demiş dün akşam.
Ne kadar doğru bilmem ama bir haberde Fatih Terimin Emre Utkucan'a ekibinde köstebek var onu bul yoksa ben icabına bakacağım demiş. Bence kesinlikle scout ekibine dikkat edilmeli. Muhammed ismide kesinlikle uçurulmuş. Çünkü bu oyuncuyu bizim takım 2 yıldır takip ediyormuş.
Tamam topa cok iyi vuruyor zaten de yaptigi baska bir suru is var onu demek istedim. Jardel bu kadar faydali bi herif degildi. Fizigi de daha iyi bence.Jardel'le karşılaştırma değil, duruşu, vuruş stili benziyor.
Daha dur bakalım. Jardel 43 maçta 34 golle gitti buradan. Gol attığı takımlar da dönemin en üst düzey takımları Real-Milan vb. takımlardı. Mohamed'in yeter ki çizgisi Jardel olsun. Üzülmeyiz.Tamam topa cok iyi vuruyor zaten de yaptigi baska bir suru is var onu demek istedim. Jardel bu kadar faydali bi herif degildi. Fizigi de daha iyi bence.
Diagne de 64 macta 51 golle gittiDaha dur bakalım. Jardel 43 maçta 34 golle gitti buradan. Gol attığı takımlar da dönemin en üst düzey takımları Real-Milan vb. takımlardı. Mohamed'in yeter ki çizgisi Jardel olsun. Üzülmeyiz.
. Abarti bir yana, demeye calistigim tabela santraforundan cok daha fazlasi olduguydu. Iyi oyun oynayacaksak ileride belesciyle yapamayiz bunu, oyun katkisi yuksek santraforlar lazim. Mohamed o konuda baya iyi gibi duruyorRıdvan Mohammed fenerin listesindeydi demiş dün akşam.
Ne kadar doğru bilmem ama bir haberde Fatih Terimin Emre Utkucan'a ekibinde köstebek var onu bul yoksa ben icabına bakacağım demiş. Bence kesinlikle scout ekibine dikkat edilmeli. Muhammed ismide kesinlikle uçurulmuş. Çünkü bu oyuncuyu bizim takım 2 yıldır takip ediyormuş.