# Mostafa Mohamed

Millet Jardel falan diyor da bu herif inanilmaz faydali oynuyor nerelere gelip top kapti sirti donuk zor durumlarda nasil kontraya cikaracak yarim vole paslar atti mukemmel bir herif tek olayi gol olan Jardel'le karsilastirilmasi dogru degil

Falcao'yla falan cift forvet oynamasina da gerek yok manasiz olur neden o vasat herifin yukunu ceksin ki debbabe belki gol cok lazimsa cift forvete donelim diye yapilabilir ancak
Jardel'le karşılaştırma değil, duruşu, vuruş stili benziyor.

Rıdvan Mohammed fenerin listesindeydi demiş dün akşam.
Ne kadar doğru bilmem ama bir haberde Fatih Terimin Emre Utkucan'a ekibinde köstebek var onu bul yoksa ben icabına bakacağım demiş. Bence kesinlikle scout ekibine dikkat edilmeli. Muhammed ismide kesinlikle uçurulmuş. Çünkü bu oyuncuyu bizim takım 2 yıldır takip ediyormuş.
Yazın almaya çalışmış fb.. demekki köstebek olayı doğru

Tamam topa cok iyi vuruyor zaten de yaptigi baska bir suru is var onu demek istedim. Jardel bu kadar faydali bi herif degildi. Fizigi de daha iyi bence.
Daha dur bakalım. Jardel 43 maçta 34 golle gitti buradan. Gol attığı takımlar da dönemin en üst düzey takımları Real-Milan vb. takımlardı. Mohamed'in yeter ki çizgisi Jardel olsun. Üzülmeyiz.

Daha dur bakalım. Jardel 43 maçta 34 golle gitti buradan. Gol attığı takımlar da dönemin en üst düzey takımları Real-Milan vb. takımlardı. Mohamed'in yeter ki çizgisi Jardel olsun. Üzülmeyiz.
Diagne de 64 macta 51 golle gitti :asd: . Abarti bir yana, demeye calistigim tabela santraforundan cok daha fazlasi olduguydu. Iyi oyun oynayacaksak ileride belesciyle yapamayiz bunu, oyun katkisi yuksek santraforlar lazim. Mohamed o konuda baya iyi gibi duruyor

Çok güzel topu sakladı ve vurdu. Cagne olsa ezmişti.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bazı maçlar falcao ile çift forvet oynatmak lazım tabi falcao sağlam olursa.

IMG_20210207_120850.webp

Rıdvan Mohammed fenerin listesindeydi demiş dün akşam.
Ne kadar doğru bilmem ama bir haberde Fatih Terimin Emre Utkucan'a ekibinde köstebek var onu bul yoksa ben icabına bakacağım demiş. Bence kesinlikle scout ekibine dikkat edilmeli. Muhammed ismide kesinlikle uçurulmuş. Çünkü bu oyuncuyu bizim takım 2 yıldır takip ediyormuş.

gecenlerde serdar ali celiker vole programinda dediki, bu oyuncular menajerler tarafindan hem Galatasaraya hemde fb ye öneriliyor. ondan sonra scoutlar izlemeye basliyor. nekadar dogru veya yanlis bilemem tabi. Fatih hocanin dedigine göre bir kac yildir izliyormusuz Mohamed‘i.

Falcao ile beraber değil de alamadığımız Alan tipinde bir forvetle çok iyi işler yapabilir mesela Mostafa.

Biraz dusundum de o kadar mukemmel bir transfer ki tek santrafor da oynar cift de oynar topa hakim olursan da oynar kontra kovalarsan da oynar her seye uyumlu klas bi herif tek yapamayacagi sey Firmino tipi iki kanat forveti besleyen adam olmak o da ziyade olsun

Geri
Üst Alt