# Mostafa Mohamed

Çok nefis, ustaca bir gol attı. Küçük çalımı muhteşemdi. Şutu da öyle...Bence çok işe yarayacak. Her yerden kaleyi görebiliyor.

Top sürmeyi öğrenirse sevinirim.
Bunun dışında net bir eksiklik göze çarpmıyor sanki? Hava hakimiyeti, dar alan becerisi, şut tekniği, pasları, fiziği, hızı, temposu falan hepsi vasat üstü gibi duruyor. Babel'in kaçırdığı golde topu çalan sağ tarafta yine Mustafaymış videoda izleyince fark ettim. Bir iki pozisyonda daha geriden gelip top çaldı, araya girdi. O özelliği de önemli. Koşuları nasıl tam olarak onu anlayamadım bir de dediğin gibi top sürmesi kötü.

Bunun dışında net bir eksiklik göze çarpmıyor sanki? Hava hakimiyeti, dar alan becerisi, şut tekniği, pasları, fiziği, hızı, temposu falan hepsi vasat üstü gibi duruyor. Babel'in kaçırdığı golde topu çalan sağ tarafta yine Mustafaymış videoda izleyince fark ettim. Bir iki pozisyonda daha geriden gelip top çaldı, araya girdi. O özelliği de önemli. Koşuları nasıl tam olarak onu anlayamadım bir de dediğin gibi top sürmesi kötü.
Vizyon da zayıf.

Bir pozisyonda Serdarla bire bir kaldı, top sürmek yerine tekte sola verse Onyekuru bomboştu.

Diagne nasıl bi kazıksa ardıba kim gelse methiyeler düzülecekti...

Konuşmak için hala erken kendini geliştirmeli

Taylanın 4-5 ayda geldiği yer ortada. Bu çocuk çok daha iyi yerlere gelecektir. 120 dakikada başak ve fenere 2 gol atmak kolay iş değil. 120 dakikada bir sürü pozisyonunu çıkarırız, oyuna katılımı çok çok iyi.

Adam saf yetenek. Eksikleri var mı elbette pek çok eksiği var, ama bunlar düzeltilmeyecek ,öğretilemeyecek şeyler değil kesinlikle. Önemli olan her zaman yetenektir, adamda çalışma azmi varsa her şeyi öğretirsin ki bu konuda master yapmış bir hocayla çalışıyor. Çalışır ve kendini geliştirebilirse dünya çapında oyuncu olur.

Eksikleri var evet ama Gomis’in de 23 yaşındaki halini açıp izlesek 1 milyon tane eksik buluruz heralde. Oynadıkça gelişecektir

IMG_20210207_170534.webp

Geri
Üst Alt