# Mostafa Mohamed

Benim aklımdaki de bu aslında ama ilahi diye tepki çeker mi acaba dedim
Şu kısmı güzel olurdu

Saniye cikmadi ama temponun yükseldigi kismi diyorsun sanirim
Aynen ben de onu kastetmistim
Fena gaza getirir

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Yok ya sadece o değil bütün spor kamuoyu tek ağız olmuşçasına öyle yorumluyor Mohammed'i. Gole kadar bir şey yapmadığı söyleniyor. Hatta acaba Galatasaray'ın aradığı oyuncu değil mi falan diye düşünmüşler ikinci yarıya kadar. O yüzden Şansal ile alakalı bir durum değil. Halbuki ilk yarıda adam stoperlerle boğuştu ama top alamadı. İlk gelen fırsatı da geri tepmedi. Ne bekliyorlar adamdan anlamak güç.
O spor yorumcularının anladığı çok az şey var hocam :)

Bu adamın bonservisini alırken kesin bi bokluk çıkarıcak mısır kulübü. Ahada buraya yazıyorum. 07.02.2021
Bay Negatif konustu gene. Tum transfer donemi boyunca olumsuzluk virusu yaydin etrafa, yetmedi simdiden yaz transfer donemine de virus bulastirmaya baslamissin.

paralel evrende lewandowski’yi transfer etsek ve su golu atsa, iste bu goller icin aldik anca bu atardi falan derdik. o fizikle bu kadar cabuk bir bilek hareketi ve ustune yerden koseye ayak ici plase. valla nefis gol.

1612752103291.webp

Hakka girip hakemlerle haksız puan alanların tepesine İslam'ın yumruğu gibi inmiştir.
O kadar dua ettik yenildik diyen fenerliye bjk lı oğlum forvetlerinin adı mustafa muhammed o dua tutarmı esprisi yapmışlar youtube da fenerli cevap olarak bu adama feneri mekkeli müşrikler diyemi anlattılar yoksa diye mizanseni bitirmişler.

Rıdvan Dilmen: "Mostafa Muhammed, Emre Belözoğlu'nun listesinde 2. sıradaydı. Fenerbahçe'nin ihtiyacı olan santrforu Galatasaray almış."
galatasaray alıp onlar alamadımı adı vazgeçti oluyor biz üç dört sene öncesinde öylesine ilgilendiğimiz bir futbolcu fenere geldimi galatasarayın elinden kapmış yaygarası yapılyor daima.

Geri
Üst Alt