Fatih Celik
10 Numara!
- 12 Ocak 2011
- 10.195
- 3.280
- 1.468
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bayağı sessiz sakin bir tipe benziyor Mohamed.
Yanlis yere atti onun tweet altta kaldiEkli dosyayı görüntüle 113295
Ruh hastasi xd

Nazar degecek
şansal büyüka : Şurası kesin; takım kurarken, kadro mühendisliğini iyi yapacaksınız. Galatasaray’ın yeni transferi Mustafa’yı gol dakikasına kadar hiç görmedik. Ama golde, Serdar Aziz’den sıyrılışı, Altay’ın uzanamayacağı köşeye topu bırakışı, “birinci sınıf” işçilik damgası taşıyordu. Tepeden tırnağa kaliteydi.
erman toroğlu : Daha da önemlisi Mohamed, sanki Galatasaray altyapısından çıkmış. Hani kan grubu uyar ya, o misal.
ömer üründül: Mostafa transferi, G.Saray'da tam isabet. Alıştıkça katkıları daha da artacak. Bu transfer G.Saray'ın santrfor sorununu çözmüştür.
serkan korkmaz : Mostafa Mohamed'in şık plasesiyle gelen golle maç bambaşka bir havaya büründü. Mısırlı oyucu her enstantanesinde doğru yerde durdu, doğru olanı yapmaya uğraştı. Çok kısa sürede fark yaratan Mostafa, altyapısını Ajax'ta almış bir golcü gibiydi doğrusu.
rıdan dilmen : Mustafa Muhammed, yazın Emre Belözoğlu'nun listesinde 2. sıradaydı. Onu görünce, Fenerbahçe'nin ne kadar önemli bir oyuncuyu kaçırdığını gördük. Fenerbahçe'nin ihtiyacı olan santrforu Galatasaray almış, Galatasaray'da iş yapar. Tam kuvvetli olunca başka olur, çok önemli transfer, tebrik etmek lazım.

Altyapı ve eski oynadığı takımlarda dahil bütün golleri
Valla bende aynı şeyi düşündüm. Mariano ya benzettim stilini, herif 10 numara ortalar açmışŞu kel 6 numarayı alalım, Mustafa'nın kafaya orta açmış hep. Bizdekiler orta açmayı unutmuş.
Mariano rakibe çarptırıyodu yav her topu aman gerçi şimdikiler daha beterValla bende aynı şeyi düşündüm. Mariano ya benzettim stilini, herif 10 numara ortalar açmış![]()