# Mostafa Mohamed

Mustafa Muhammed'in kişisel antrenörü Ahmed Jamil: "Bazen antrenman sırasında şutu ezber yapması için gözlerini kapatmak zorunda kaldık. Kaleciye bakmadan şut atacak hale getirdik" bu antrenörle hala çalışıyor mu acaba? gelsin bizim tüm golcüleri çalıştırsın..
falcao ayağını boşa sallayıp 9 ay istirahat alır

Mustafa Muhammed'in kişisel antrenörü Ahmed Jamil: "Bazen antrenman sırasında şutu ezber yapması için gözlerini kapatmak zorunda kaldık. Kaleciye bakmadan şut atacak hale getirdik" bu antrenörle hala çalışıyor mu acaba? gelsin bizim tüm golcüleri çalıştırsın..
Cristiano yapıyordu bunu geçmişte.

Sonrasında farklı yerlerde de uygulanmaya başlandı.

Mostafa Mohamed: "Bismillahirrahmanirrahim."

1612870176480.png

Kuzey afrikalilar 2.dil.konusunda iyidir genelde ama Mustafa zayifmis.mutlaka dil ogrenmeli

ronaldinhonun gözü kapalı top sektirdiği ,ronaldonunda gözü kapalı gelen ortaya vurmaya çalıştığı videolardan sonra bi deniyim demiştim inanılmaz zor bi olay yaw ayrıca mantığınıda anlamadım

sezgileri güçlendirmek için galiba ama gözü kapalı sezgini geliştirsen nolurki görmüyosun sonuçta

Şansal gibi tipler bu ülkede duayen olarak biliniyor yıllardır.. Adam orta sahada kaç kez top aldı çalım attı top sakladı savunmada çok kritik bir kafa topu aldı(penaltı bekledikleri pozisyon ).. Muhtemelen gol atmasaydi Mohammed boş transfer diyecekti.. Adam ligin en çirkef stoperi serdar azizi 90 dk maymun etti her pozisyonda şunu görmek çok mu zor
Yanlız Emre Özcan da buna benzer yorumlar yapıyor. İki video da denk geldim. Ozellikle ilk yarı etkisiz kalmış. Bağlantı oyununu oynayamamis felan diyor. Tabi maçı getiren golü attığı için birazda övüyor. Muhtemelen gol atmasaydi yerden yere vuracakti. Bende senin gibi düşünüyorum. Bence harika oynadı 90 dakika. Emre Özcan gibi birinin bu şekilde yorumlamasini anlamadım. Şansal Buyuka yi konuşmaya gerek yok.. Emre kzcan galiba Premier lig seyrede seyrede futbolcu beklentileri arsa çıkmış..

Kuzey afrikalilar 2.dil.konusunda iyidir genelde ama Mustafa zayifmis.mutlaka dil ogrenmeli
Kendisi mısırlı . Mısır , Fas ,Tunus ve Cezayir gibi Fransa ,Belçika ,Hollanda ya çok göç vermiş bir ülke değil. Eğitim sistemleri de tahmin ediyorum diğer kuzey Afrika ülkeleri gibi yabancı dil ağırlıklı değildir. Bu yüzden normal .

Geri
Üst Alt