# Mostafa Mohamed

bizde bir ara nonda adında topcu vardı. Kale çizgisi üzerindeki boş kaleye içine atmak yerine zoru başarır topu tribüne gönderme becerisini gösterirdi. Samattayı görünce upgraded Nonda diye düşündüm. Her an sahaya ölü bir karga düşebilirdi.
Nonda'ya laf yok. Baros rüzgarında çok göz ardı edildi o. Ama çok faydası oldu takıma.

halil korona.

mostafa ilk 11 başlar mı diye düşündürüyor...

hocam her kupaya adaydır. boş geçmek istemeyebilir.

son bir şans gibi fena olmaz en kötü 2. yarı çıkar. hoca sever böyle şans vermeyi. neticesinde kimse kendisine haksızlık yapıldığını düşünmez.
Son şanslık bir durum yok. Daha çok maç var.
Dervişoğlunun şuana kadarki performansı 11 yazılacak gibi durmuyor. Oyuncu çok cılız.

Son şanslık bir durum yok. Daha çok maç var.
Dervişoğlunun şuana kadarki performansı 11 yazılacak gibi durmuyor. Oyuncu çok cılız.
mohamed ve babel gayet iyi götürüyorlar forvet hattını.

falcao şans amaçlı şuanda denenecek. hoca falcaoya as forvet misin 2. mi yoksa 3. forvet mi olmak istiyorsunu sunuyor şuan. gerisi kendisine kalmış. hocayı biraz tanıyorsam durum böyle.

1.webp

Sörloth ne yaptıysa adaşım en az onu yapacak kapasitede. Onun gibi yırtıcı, kuvvetli, topa çok sert vuruyor gerek kafa vuruşu gerek kalçadan şutuyla. Oyun içinde defansa yardıma koşup, pas oyununda bilinçli olarak katkı veriyor. Derbide ilk yarıda beğendim performansını. Takıma alışsın hele bir, yüzde 100 performansını çok merak ediyorum.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Geri
Üst Alt