# Mostafa Mohamed

Kulübün açıklama yapıp bilgi kirliliğinin önüne geçmesi lazım.

Oyuncu bizim opsiyon bizim.
Kuşlar avucunu yalasın.

İleride uçuk bir bonservisle Avrupa'ya gidebilir. Bu mali tabloda tutamayız zaten.
30m den aşağı veren de salaktır, Gomisin yeri anca o paraya doldu.

Gscimbom mobil

Ne kuruntu yapan adamlar var yahu bu satın alma zorunlu zaten, peşin veren adam varken sana niye kiralasın.

Bilgi kirliligi yok. Opsiyonu bizde
Reis uğur karakullukçu'yu izledim adam öyle demiyor.Opsiyon bizde olmasına bizde ama sadece satış önceliği var sanırım.Belirli bir miktar yok.Zamaleğe gelecek daha yüksek bir teklifte bizim de aynı teklifi yapmamız yada daha da artırmamız gerekiyormuş.Öyle dedi kontrada.

Reis uğur karakullukçu'yu izledim adam öyle demiyor.Opsiyon bizde olmasına bizde ama sadece satış önceliği var sanırım.Belirli bir miktar yok.Zamaleğe gelecek daha yüksek bir teklifte bizim de aynı teklifi yapmamız yada daha da artırmamız gerekiyormuş.Öyle dedi kontrada.
Ne alaka o zaman rakam belirlenmez kötüyse niye alasın

Kacindi dkda soyluyor

O zaman kapta neden 4 milyon dolar opsiyon yazıyor rdaş zamanında ödemezsen hakkı oluyodur zamelakın

Rakam belli. 4 milyon euro ancak zamalek kulübüne 2022 yılına kadar 4'ten yüksek telif giderse bizim sözleşmedeki opsiyon rakamıda büyüyor.
İşte onu diyorum neyin rakamı bu 4 milyon, oyuncu iyi çıkarsa talibi zaten olur fazla veren de çıkar muhakkak, kötü olursa zaten ben almam o zaman rakam konmaz sözleşmeye.

O degilde simdi aklima geldi

and in the event that the club wants to buy the player’s card permanently and the Zamalek club agrees to that

Benim ingilizcemmi bozuk yoksa bu mu demek :
Eger GS opsiyonu cekmek istiyorsa VE zamalek bunu kabul EDERSE diyor

Bir İngilizce öğretmeni olarak şunu söyleyebilirim;

O zaman kapta neden 4 milyon dolar opsiyon yazıyor rdaş zamanında ödemezsen hakkı oluyodur zamelakın
İşte onu giderecek açıklama yapmalı kulüp.Çünkü muhammedin takip ettiği gazeteci kadın var ilk transfer haberinide o vermişti.Kadın 4 milyon opsiyon var ama kiralık süresince zamalek'e 4 ün üstünde teklif gelirse Galatasaray aynı parayı vermeli diyor.Olayın özeti şu yani 2022'ye kadar zamalek'e 4 milyon üstü teklif gelmezse mohammedi alacağız 4'e.4 üstü gelirse bizim de o parayı vermemiz gerekiyor.

Öyle birşey yoktur. Ali koç yalakası uydurmuş yine.

İşte onu giderecek açıklama yapmalı kulüp.Çünkü muhammedin takip ettiği gazeteci kadın var ilk transfer haberinide o vermişti.Kadın 4 milyon opsiyon var ama kiralık süresince zamalek'e 4 ün üstünde teklif gelirse Galatasaray aynı parayı vermeli diyor.Olayın özeti şu yani 2022'ye kadar zamalek'e 4 milyon üstü teklif gelmezse mohammedi alacağız 4'e.4 üstü gelirse bizim de o parayı vermemiz gerekiyor.

Valla reis yaz transfer döneminin ilk günü cagneyi satıp almamız lazım bu mevzu uzadıkça daha karışık hale gelir dediklerin doğruysa

4 süs olsun diyemi konuldu acaba oraya bize verilen süreye kadar parasını verirsek alırız süresini geçirirse fazlasını veren alır bu neyin tatavası ya

Geri
Üst Alt