Tunahan Kula
Parçalı Üye
- 17 Ocak 2021
- 2.550
- 2.575
- 563
Kulübün açıklama yapıp bilgi kirliliğinin önüne geçmesi lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kulübün açıklama yapıp bilgi kirliliğinin önüne geçmesi lazım.
Reis uğur karakullukçu'yu izledim adam öyle demiyor.Opsiyon bizde olmasına bizde ama sadece satış önceliği var sanırım.Belirli bir miktar yok.Zamaleğe gelecek daha yüksek bir teklifte bizim de aynı teklifi yapmamız yada daha da artırmamız gerekiyormuş.Öyle dedi kontrada.Bilgi kirliligi yok. Opsiyonu bizde
Ne alaka o zaman rakam belirlenmez kötüyse niye alasınReis uğur karakullukçu'yu izledim adam öyle demiyor.Opsiyon bizde olmasına bizde ama sadece satış önceliği var sanırım.Belirli bir miktar yok.Zamaleğe gelecek daha yüksek bir teklifte bizim de aynı teklifi yapmamız yada daha da artırmamız gerekiyormuş.Öyle dedi kontrada.
Rakam belli. 4 milyon euro ancak zamalek kulübüne 2022 yılına kadar 4'ten yüksek telif giderse bizim sözleşmedeki opsiyon rakamıda büyüyor.Ne alaka o zaman rakam belirlenmez kötüyse niye alasın
Reis uğur karakullukçu'yu izledim adam öyle demiyor.Opsiyon bizde olmasına bizde ama sadece satış önceliği var sanırım.Belirli bir miktar yok.Zamaleğe gelecek daha yüksek bir teklifte bizim de aynı teklifi yapmamız yada daha da artırmamız gerekiyormuş.Öyle dedi kontrada.
Reis uğur karakullukçu'yu izledim adam öyle demiyor.Opsiyon bizde olmasına bizde ama sadece satış önceliği var sanırım.Belirli bir miktar yok.Zamaleğe gelecek daha yüksek bir teklifte bizim de aynı teklifi yapmamız yada daha da artırmamız gerekiyormuş.Öyle dedi kontrada.
Kacindi dkda soyluyor
İşte onu diyorum neyin rakamı bu 4 milyon, oyuncu iyi çıkarsa talibi zaten olur fazla veren de çıkar muhakkak, kötü olursa zaten ben almam o zaman rakam konmaz sözleşmeye.Rakam belli. 4 milyon euro ancak zamalek kulübüne 2022 yılına kadar 4'ten yüksek telif giderse bizim sözleşmedeki opsiyon rakamıda büyüyor.
O degilde simdi aklima geldi
and in the event that the club wants to buy the player’s card permanently and the Zamalek club agrees to that
Benim ingilizcemmi bozuk yoksa bu mu demek :
Eger GS opsiyonu cekmek istiyorsa VE zamalek bunu kabul EDERSE diyor
İşte onu giderecek açıklama yapmalı kulüp.Çünkü muhammedin takip ettiği gazeteci kadın var ilk transfer haberinide o vermişti.Kadın 4 milyon opsiyon var ama kiralık süresince zamalek'e 4 ün üstünde teklif gelirse Galatasaray aynı parayı vermeli diyor.Olayın özeti şu yani 2022'ye kadar zamalek'e 4 milyon üstü teklif gelmezse mohammedi alacağız 4'e.4 üstü gelirse bizim de o parayı vermemiz gerekiyor.O zaman kapta neden 4 milyon dolar opsiyon yazıyor rdaş zamanında ödemezsen hakkı oluyodur zamelakın
İşte onu giderecek açıklama yapmalı kulüp.Çünkü muhammedin takip ettiği gazeteci kadın var ilk transfer haberinide o vermişti.Kadın 4 milyon opsiyon var ama kiralık süresince zamalek'e 4 ün üstünde teklif gelirse Galatasaray aynı parayı vermeli diyor.Olayın özeti şu yani 2022'ye kadar zamalek'e 4 milyon üstü teklif gelmezse mohammedi alacağız 4'e.4 üstü gelirse bizim de o parayı vermemiz gerekiyor.
Uğur'u hiç sevmem aynen katılıyorum.Ancak Bizim Başkan ve yönetimden beklenebilecek bir hareket olabilir bu mevzu.Şaşırmam doğru çıkarsa.Öyle birşey yoktur. Ali koç yalakası uydurmuş yine.
Burda 5:30'dan itibaren söylüyor.
Öyle birşey yoktur. Ali koç yalakası uydurmuş yine.