# Mostafa Mohamed

kap açıklamasına baktım toplamda 6m dolara yani 4-5 m euroya almış oluyoruz,brumaya 13,diagneye 13 ve luyindamaya 8 verip kendimizi bağladığımız yüksek bir kontratta yapmadık kendisini alırken,bonservis ücreti tam kıvamında oldu

maaşına baktığımda yine gözlerim kamaşıyo ve bu yarım sezon 400 bin,seneye tam sezon içinde 725b euroymuş maaşı

marcao,mohamed ve onyekurunun kontratları için tam yönetime emeği geçenlere şiir yazıcam,sonra belhandaya 1.5 m euro,akbabayla 1-2 m euroya yeni sözleşme önerilecek haberlerini görüp küfür edesim geliyo

bu iki zihniyet nasıl birinde bu kadar doğruyu yaparken dğerinde bu kadar yanlış yapıyo

EuN7J_XXcAM8K4y.webp

1.5 yıllığına kiralanan Mohamed için yıl sonuna kadar tek söz sahibi Galatasaray!

Zamalek, bu tarihe kadar teklif gelse de değerlendiremez.

Galatasaray’ın 4 milyon dolarlık satın alma opsiyonunu 31 ARALIK 2021’e kadar yatırması gerekiyor. (via Ali Naci Küçük)

1.5 yıllığına kiralanan Mohamed için yıl sonuna kadar tek söz sahibi Galatasaray!

Zamalek, bu tarihe kadar teklif gelse de değerlendiremez.

Galatasaray’ın 4 milyon dolarlık satın alma opsiyonunu 31 ARALIK 2021’e kadar yatırması gerekiyor. (via Ali Naci Küçük)
31 Aralık 2021 Günü Saat 23.55 de parasını yatırır yönetim..

Mido: Zamalek'de hoca iken onun A takım seviyesinde olduğunu ilk keşfeden bendim. Mohamed kariyeri için en doğru tercihi yaptı. Galatasaray Avrupa'nın en önemli takımlarından biri ve büyük bir taraftar kitlesine sahip. Terim gibi genç oyuncular için büyük faydası olan bir isimle çalışıyor. Fatih Terim dünyanın sayılı hocalarından ve büyük bir tecrübeye sahip. Mohamed benim ve Drogba gibi, bir 9 numarada olması gereken bütün özelliklere sahip. Ona en az 2 sene Galatasaray'da oynaması gerektiğini tavsiye ettim. Böylece üst düzey liglerdeki büyük takımlarda oynama şansına sahip olacaktır.

Ahmed Hassan: Beşiktaş'ı destekliyorum ama Mohamed'in Galatasaray'a gitmesine çok sevindim. Tarz olarak bana, Galatasaray’da da oynayan Drogba'yı hatırlatıyor. Onun gibi güçlü ve gol vuruşlarında çok etkili. Fatih Terim’le birlikte kendisini her anlamda geliştireceğini düşünüyorum. Fenerbahçe maçından sonra onunla konuştum ve gelecek adına kendisini motive ettim.

Tamam Apo başkan sorun yok oyuncu bizde demiş konu kapandı Alanya maçında fileleri havalandırır mı acaba Falcao formasını istiyor haberleri de geldi bakalım ne olacak

Mustafa başkanım devlet gelenegi görmüş biri. Sene sonundan 1 gun once merkez bankasi baskaniyla bir telefon gorusmesi yapıp faizleri 80 baz puani arttirip dolar ve euroyu alaşağı edecektir. Ondan sonra Zamalek'e olan borcumuz odenecektir kanaatindeyim.

Mohammed, Falcao ile idman yaptığı için mutlu.

Falcao'yla iyi ilişkler kuran Mostafa Mohammed yakın çevresine "Ondan öğrenecek çok şeyim var" dedi. (HT)

Yapma kardeşim etme eyleme
dk 60, mostafa kenara beni değiştirin işareti yapıyor. Var bi hayalimiz

Geri
Üst Alt