# Mostafa Mohamed

RANGERS are in negotiations to sign one of the highest-rated young strikers in African football

Mohamed - who has already been capped twice by Egypt - won the top scorer award in the Under 23s African Cup of Nations last month as he helped his country win the trophy.

Mustafa demekki baya scoutlarin dikkatini cekmis ozelikle afrika kupasinda gosterdigi perfomansla

2019dan bir haber

Dün Mustafa Demirtaş'ı dinlerken dikkatimi çekti. "23s African Cup of Nations" tam bir maden diyordu. Sadece Afrika kıtasında oynayan oyuncular katılıyormuş. Bizim de takip ettiğimizi bilmek güzel.

Malatyaspor'un Mısırlı sol beki Karim Hafez: "Mostafa, teklif alınca beni aradı. Ona Galatasaray'ın çok büyük kulüp olduğunu hatta Türkiye'nin en büyüğü olduğunu anlattım."

Karim Hafez: "Mohamed, şu anda Türkiye'nin en iyi golcüsü. Drogba gibi kafa şutları ve sert ayağı var. Ayağında iyi top saklıyor, vücudunu kullanabiliyor. Ancak Falcao daha teknik bir oyuncu."

Karim Hafez: "Erken gelmiş olsa, Galatasaray çok net 6-7 puan daha fazla alabilirdi. Ben, belki iddialı olacak ama sezon sonu Premier Lig'e gideceğini düşünüyorum."

Ilgaz Çınar: “Mostafa Mohamed bir kalecinin pas açısını en iyi kapatabilen santraforlardan birisi.“

Mustafa Demirtaş: "Mostafa Mohamed'e karışık santrfor kasedi yüklenmiş"

Malatyaspor'un Mısırlı sol beki Karim Hafez: "Mostafa, teklif alınca beni aradı. Ona Galatasaray'ın çok büyük kulüp olduğunu hatta Türkiye'nin en büyüğü olduğunu anlattım."

Karim Hafez: "Mohamed, şu anda Türkiye'nin en iyi golcüsü. Drogba gibi kafa şutları ve sert ayağı var. Ayağında iyi top saklıyor, vücudunu kullanabiliyor. Ancak Falcao daha teknik bir oyuncu."

Karim Hafez: "Erken gelmiş olsa, Galatasaray çok net 6-7 puan daha fazla alabilirdi. Ben, belki iddialı olacak ama sezon sonu Premier Lig'e gideceğini düşünüyorum."

karim hafezle issam çebake gibileri hazmedemiyorum

mısır yüksek şura futbol başbakanı muhammedı yusufi: mustafa mohammed mısır için bir yıldız galatasaray gibi bi takımda daima parlayacaktır

rahatladim , kac gun bekledim biliyonmu bunun icin :D
20210220_132037.webp

Karim'i de alalım sol bek yedeklesin

Geri
Üst Alt