- 1 Ağustos 2014
- 63.807
- 74.993
- 4.338
Gülüyor...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arap olan adama arap denildiği için mi irkçilik oluyor. Wtf.Adami arap diye elestirirsen irkci olursun bu yafta degil. Burada da bundan cok var
Ne zaman spiker muhamed mostafa dese aklımda hep aynı şarkı
:yoji::yoji::yoji::yoji::yoji:
www.instagram.com
Geldiğinden beri de karda oynuyorAntrenmana bak
Giriş Yap • Instagram
Instagram'a tekrar hoş geldin. Arkadaşlarının, ailenin ve tüm dünyadan ilgi alanların hakkındaki Sayfaların çekip paylaştığı fotoğrafları ve videoları görmek için kaydol.www.instagram.com
sanki rocky i hazırlıyor adamlar bu ne lanAntrenmana bak
Giriş Yap • Instagram
Instagram'a tekrar hoş geldin. Arkadaşlarının, ailenin ve tüm dünyadan ilgi alanların hakkındaki Sayfaların çekip paylaştığı fotoğrafları ve videoları görmek için kaydol.www.instagram.com
Karate Kid gibi yetiştirmişler Mostafa'yı. Football Kidsanki rocky i hazırlıyor adamlar bu ne lanhintlilerin filmlerindeki saçma sahneler gibi olmuş
![]()
sanki rocky i hazırlıyor adamlar bu ne lanhintlilerin filmlerindeki saçma sahneler gibi olmuş
![]()
tercüman isini cözmek icin belhanda ya da feguliyi kullansinlar
mohamedin söylediklerini bunlar fransizcaya cevirsin, mert de türkceye
acayip malca olur biliyorum ama bundan daha iyidir en azindan
bu rezaleti daha yeni gördüm ben
kim bulmus la bunu
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Son canlı yayınlanan idmandan sonra olması gerekendi. Ilk kez anlamadım ne dediğini diyen tercüman görmüş olduk.O çocuk ayrıldı tercümanlık işinden.
Filgoal Kaptana nasıl ulaşmış yav
Helal olsun
filgoal ağır taştır altında kalırsın.. Hamlelerine dikkat et