# Mostafa Mohamed

çift oynamayı bilmediği aşikar. dahil olamıyor oyuna

bu anlayışta iş yapmamaya devam eder.

ceza sahasını besleyen orta saha ve kanatlarla oynaması lazım.

2 maça kalmaz millet buna da sövmeye başlar artık.gldiğinden beri yüzünde güller açan herif 2 haftadır sırıttığını bile görmedim.oyun kaynaklı mı başka sıkıntısı mı var anlamadım.
Hocam adam oynanan futbolu gorup nereye geldim ben boyle demistir
Netice de genc topcu bu kendisini ispatlayip avrupaya acilma pesinde
Bildigin kaosun icine dustu

10 dakika sonra çıkaracağın falcao yerine önce bunu çıkarman mantık hatası. bu adam daha dinç oyunun her saniyesinde. hoca çok formsuz ve elindeki oyunculardan bir kadro kuramadı malesef. Çok severim hocayı ama üzülüyoruz be hocam. Bu ülkede tüm hafta kan kusuyoruz zaten trafik , ekonomik sıkıntılar şu bu 90 dakika futbol izletemiyosun bize . hadi 40 dakika izleyek o da yok.

falcao 2 gol attı ya hoca 5 hafta ölse çıkarmaz ..Bu adam aboubakarla birlikte ligin en formda forvetiydi tek bir kırmızı kartla ikinci plana atıldı.. botokslunun 2 golüyle tüm sistem değişti..Ulan cenk gençler maçına girdi 2 tane yasladı Sergen tutup öbür hafta çift forvete mi dondu? ..Sanki fatih terim değil 15 yaşında FM oynayan bir ergen yonetiyor takımı..

her maç 90dk oynamalı. fiziği yerinde gole ihtiyac varken anlamsızdı çıkması. 4.4.2 çıkıyorsan maç kopmadan 4.4.2 yi bozmamalısın bence. ha illa biri çıkacaksa fizikten dolayı falcao çıkar. sakatlanma ihtimali daha yüksek çünkü.

Tank gibi adami 1 ayda süt dökmüş kediye cevirdiler ya saka gibi. Adam o kadar napacagini bilmez bi galde oynuyo ki biri de cikip bu adam niye bu halde diye soru sormuyo. Gol lazimlen oyundan cikartilip Falcao tek basina kaliyo.Ulan bu adam rakip stoperlere nefes aldirmadi oynadigi maclarda tek forvetken.Falcao'yu oynatacaksiniz diye su adamin verimini dusurdunuz akil alir gibi degil.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Haydi hepsini anlarım da Fatih Terim nasıl başardı bilmiyorum ama Mostafa Mohamed'i bile etkisiz hale getirmeyi başardı

Valla bravo yediler resmen adamı...

her maç 90dk oynamalı. fiziği yerinde gole ihtiyac varken anlamsızdı çıkması. 4.4.2 çıkıyorsan maç kopmadan 4.4.2 yi bozmamalısın bence. ha illa biri çıkacaksa fizikten dolayı falcao çıkar. sakatlanma ihtimali daha yüksek çünkü.
Elbette falcao cikacakti hele son dk. Doldur bosalta cevirmisken isi muhammeti cikarmak tam bir fiyasko.

terimin tornasından geçince takımdakilere benzemeye başlayan başka bir oyuncu daha. bu takımın antrenmanları hakkında ciddi şüphelerim var

Geri
Üst Alt