# Mostafa Mohamed

Alakasız atılan topu yakaladı, 3 kişi varken bile kaybetmeyip takım arkadaşına çıkardı. Gol haricinde oyun katkısı da alabileceğin bir oyuncu.

Eli yüzü düzgün orta sahan yok, savunma hattın son dönemde hata üstüne hata yapıyor, senin neyine çift forvet. Kafa karışıklığı, tedirginlik her oyuncuyu olduğundan daha kötü gösterir.

Haydi hepsini anlarım da Fatih Terim nasıl başardı bilmiyorum ama Mostafa Mohamed'i bile etkisiz hale getirmeyi başardı

Valla bravo yediler resmen adamı...
Her maç geldiği gibi oynaması mümkün değildi. Bayern değiliz City hiç değiliz malumunuz.

GSC Mobile App

terimin tornasından geçince takımdakilere benzemeye başlayan başka bir oyuncu daha. bu takımın antrenmanları hakkında ciddi şüphelerim var
O tam olarak öyle değil ama antrenman stilimizin tirt olduğu düşüncesine katılıyorum. Yeni gelen oyuncularla başka bi hava yakalandı ilk günlerde. O da skora yansıdı bu kadar. Su kadro potansiyelinin yarısını bile sahaya yansıtmıyor. Yanarım yanarım ona yanarım. Geçen sene de bu sene de şampiyon olabilecek guxteydik.

GSC Mobile App

10 dakika sonra çıkaracağın falcao yerine önce bunu çıkarman mantık hatası. bu adam daha dinç oyunun her saniyesinde. hoca çok formsuz ve elindeki oyunculardan bir kadro kuramadı malesef. Çok severim hocayı ama üzülüyoruz be hocam. Bu ülkede tüm hafta kan kusuyoruz zaten trafik , ekonomik sıkıntılar şu bu 90 dakika futbol izletemiyosun bize . hadi 40 dakika izleyek o da yok.
Hoca mac performansina gore degisiklik yapmiyorki mesela dikkat edin Emre K iyi olsada kotu olsada ilk cikan o oluyor.Simdide de Mohammede takti iyi olsada kotu olsada ilk onu cikariyor.Cikar Falcaoyu adam sakatliktan dondu zaten Mohammed genc adam birak ona karistirsin oralari gidiyor cocugu cikariyor aynisi Emre Kyada yapiyor Ilk Mucadeleci adamlarla basliyor isler istedigi gibi gitmeyince mucadeleci adamlari cikarip takimi daha cok dusuruyor .

Klasik bizimle antrenman yedikten sonra fiziği kötüye giden oyunculardan biri oldu. İspanya'da antrenman yedikten sonra Falcao'nun nasıl döndüğünü gördük. İngiltere'de insan azmanına dönüşen Daigne'ye ne demeli?

Bir de takım çok iyi antrenman yapıyormuş gibi hoca takıma her hafta 1-2 gün izin veriyor:) sonra hoca çıkıp takımda herkes mutlu diyor, patronum bana da haftada iki gün izin verse ben de mutlu olurum:)

Nzonzi affet değerini bilemedik.

Klasik bizimle antrenman yedikten sonra fiziği kötüye giden oyunculardan biri oldu. İspanya'da antrenman yedikten sonra Falcao'nun nasıl döndüğünü gördük. İngiltere'de insan azmanına dönüşen Daigne'ye ne demeli?

Bir de takım çok iyi antrenman yapıyormuş gibi hoca takıma her hafta 1-2 gün izin veriyor:) sonra hoca çıkıp takımda herkes mutlu diyor, patronum bana da haftada iki gün izin verse ben de mutlu olurum:)

Nzonzi affet değerini bilemedik.

İş yükü ayak tenisi. Ortada sıçan top kapma oyunu. Çift kale maç dağılın. Ooo miss. İmparatore

Sorunu 4-4-2 tili forvet oyununa adapte olamasi ya da tecrubesi olmamasi. Zaten en buyuk korkum buydu. 4-4-2 bu takim ancak Falcao daha geride oynarsa olur, Griezman-Grioud modeli Fransa gibi.. Hatta Falcao, 10.5 numaea gibi oynatirsan, illa ki oynatacaksan, olur. Veya Feghouli hazir hale gelirse yine o bolgede verimli olur Mohamed. Ama unutmadan, arkasinda iyi olmayan, isirmayan bir ortasaha olacak. Kisacasi bu takimda kalite eksikligi forverlterin/on oyuncularin cabalarinida yerle bir ediyor..

Falcao gibi bir bidonun kurbanı olmuş oyuncu.
Falcao denen denyo geldiğinden beri bir türlü başımız dertten kurtulmadı.
Tam aradığımız santraforu bulduk derken Falcao kazmasnı oynatmak sevdasına şampiyonluk gidecek.

allahın mısır liginden gelen adamın bile seviyesini düşürdük.
sözde üstüne koydurup ileride satıp para kazanacağız.
olduğu seviyeyi korusalar yeter bu teknik ekiple

Özgüvenini yitirdi bence hem kırmızı kart hem de falcao’nun arkasında ikinci adam olması kendisini olumsuz etkiledi maalesef sezonun geri kalanında yerini falcao alacaktır

Falcoa yüzünden harcanıyor

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Falcao kendi kendine zorla sahaya çıkıyor değil ya Fatih Terim nasıl başardı bilmiyorum ama gelene geçene oku atan Mostafa Mohamed'i bile etkisiz hale getirmeyi başardı helal olsun valla

Geri
Üst Alt