# Mostafa Mohamed

Klasik bizimle antrenman yedikten sonra fiziği kötüye giden oyunculardan biri oldu. İspanya'da antrenman yedikten sonra Falcao'nun nasıl döndüğünü gördük. İngiltere'de insan azmanına dönüşen Daigne'ye ne demeli?

Bir de takım çok iyi antrenman yapıyormuş gibi hoca takıma her hafta 1-2 gün izin veriyor:) sonra hoca çıkıp takımda herkes mutlu diyor, patronum bana da haftada iki gün izin verse ben de mutlu olurum:)

Nzonzi affet değerini bilemedik.

Ingiltere insan azmanina donusen Diagneye kadar okudum Diagne daha ciktigi ilk kacta asist yapmis begeni kazanmisti yani en son bizim anreman ile maci cikmisti tamam.hoca kotu yaslandi vs ama sirf elestiri olsun diye elestiri yapan adamlara asiri derecr gicik oluyorum .Ulan bu kadar ezbere yorumda yapilmaz be 😂😂Olay senin dedigin gibi olsaydi durum o kadar vahim olsaydi ilk 2veya 3macta kotu gorunurdu sonraki baclarda toparlanma ve senin dedigin gibi azman olsaydo o zaman oturup yazardik way be adamlarin idmanini yedikten sonra azman gibi oldu diye

Yeni Malatyaspor'da forma giyen 25 yaşındaki sol bek Karim Hafez, ülkesinde yayın yapan On Time Sports kanalıyla gerçekleştirdiği röportajda eski kulübü Kasımpaşa'nın Mohamed'i 2019 yılında transfer etmek istediğini söylerken şunları kaydetti:

"Kasımpaşa'da oynadığım dönemde kulüp, benden Mostafa Mohamed hakkında bilgi almıştı. Mısır'daki Afrika U-23 Uluslar Kupası'ndan önce onu transfer etmek istemişlerdi. Kendisinin Türkiye macerasına bu kadar iyi başlayacağını düşünmüyordum. Zira Mısırlı futbolcuların çoğu, profesyonel kariyerlerinin ilk yıllarında zamana ihtiyaç duyar.

Mohamed'in şu anda en sevdiğim yönü İngilizce öğrenmeye başlaması. Galatasaray'a geldiğinde İngilizceyi hiç konuşamıyordu. Onun şanslı olduğunu düşünüyorum. Çünkü Türkiye'nin en büyük kulübüne katıldı. Daha büyük liglere gitme ihtimali de artık daha çok dillendiriliyor.
"

Falcaoyu kazanmak icin Mostafayi kaybecegiz

boyle kafaya sokayim
Fatih Terim ilerleyen maçlarda tek forvete döner o tek forvet de Falcao olur çünkü her şey isimler üzerinden ilerliyor bizim takımda Falcao'lar Gedson'lar sabaha kadar oynasın yeter ki

Mostafa Mohamed, saat 19.00'da başlayacak Kenya-Mısır maçında ilk 11'de yer alıyor

ExVJrRWW8AQZb-7.webp

Golde topun üstünden atlamış bazı sayfalar asist yaptı diye gösteriyo.Maçta da etkili oynuyo.Maçın yayını yasal olarak Bilyoner'den izlenebilir..

Kenya bile top oynuyo baskı kuruyo ulan

trezege-mohamed uyumunada bi bakalım garry-gomis,ghezzal-abu ikilisi gibi bi ikili lazım bize hücumda

Kenya mısırdan daha iyi oynuyor 1-1'i yakaladı inşallah Mohammed kalan 20 dakikada bir gol atar ve Mısır'a galibiyeti getirir

Geri
Üst Alt