Burak Yildirim
Tecrübeli Üye
- 6 Ağustos 2009
- 5.569
- 1.832
- 1.748
Kaç kurtar, seni dev ekranda başka takımlarda görmek istiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gecende ozonwaforun yoklugundan bahsediyodu sanki saglam olsa oynatcak varken kadroda gedsonu stoper oynatan adam resmen dalga geciyoKorona olmadan topcuların dipcik gibi cunku
Bos is istese oynatmazdi Taraftari takmiyor adam. Halili kimse beklemiyordu adam oynatiyorGöztepe maçına kadar oynatılsın diye neredeyse yalvardığımız Kerem oynuyor evet.
Göztepe maçında taraftarın ne kadar haklı olduğu ortaya çıktı. Her maç 80' dakikada mağlupken Kerem'i oyuna alan hocan değil.
Evet genç Kerem'den bahsediyorum.
*az beyin.
Oynatiyordu olum. Ama sonradan ama bastanKeremide oynatmiyordu ki olum
Ben aldırmadım yönetim kendisi aldı dedirtmeye çalışıyor herhalOpsiyonu olmayan bir adamı oynatıp opsiyonu olan bir adamı oynatmama, futbolcuyu bitirmek için daha neler yapacak. İstifa Terim.
İyice kafa gitti bundaBen aldırmadım yönetim kendisi aldı dedirtmeye çalışıyor herhal
Çünkü babelin geçen hafta kaleciye çarptırdığı şutlardan biriyle golü bulduk. E golü de akbaba attı. Mostafa yedeğe çekildi haliyle.Niye oynatmiyor ya..
ek sezon en kötü bjk kiralar bu cocugu
ama büyük ihtimal fbde izleriz
akbaba, babil ve falcato kalir, muhammet ve oynekuru alinmaz
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk