# Mostafa Mohamed

hocanın aldırdığı adama hocaya inat alınır demek komik duruyor. kim bilir ne isimler daha vardı da alınmadı. bu sezon bitti artık fazlasını alamayız. seneye bakacağız. alırız da muhammedi bonservisiyle.
Hoca bizzat yönetimi ateşe atarak aldırdı, ancak heralde kin tuttu adamı yok sayıyor gibi.

Hoca bizzat yönetimi ateşe atarak aldırdı, ancak heralde kin tuttu adamı yok sayıyor gibi.
kapalı kapılar ardında neler yasanıyor bilemeyiz. oynatmıyor diye sildi demek yanlış. oynadığında performans alamıyorsa diğer secenekleri kullanmak kadar dogal bir sey yok. onlardan da verim aldık devam ettik. takım halinde yedeğiyle oynayanıyla maksimum performans alman laızm. sahadaki 11 seni şampiyon yapmaz tek basına.

oturmayan seyler vardı demek seneye göreceğiz neler olacak. as forveti muhammed olur hocanın.

Bişey yazacam da pek yakışığı kalmayacak ama hoca içten içe sevinmiştir sakatlığa..

Adam oynatmamak için bahane arıyor resmen

Son 8 haftada Gomis’de olsa Elmander’de olsa Muhammed’den çok daha iyi olmayacaktı. Çünkü takım sıkışıyordu malum Etebo , Bayram , Şener sağolsun. Bu adam top geldi ceza sahasında kaleye 10 adım yer iki kişiyi aldı sırtına. Ama bu yapıyla yapacağının maksimumu bu. Adam roket gibi kafa atıyor ama kafa golü yok , kafasına daha orta gelmedi doğru düzgün , takımda kafalık orta açabilen kimse yok. Gedson dahil , sert kesiyor. Dalga geçtiğimiz beğenmediğim Caner ya da Ghezzal falan olsaydı bu adam hiçbirşey yapmasa kafayla iki maçta bir yazardı.

Bişey yazacam da pek yakışığı kalmayacak ama hoca içten içe sevinmiştir sakatlığa..

Adam oynatmamak için bahane arıyor resmen
ÖYle bisey olsa adam acik acik diretmezdi almaya.
Terim acikladi kirmizi+ koronadan sonra cöküs yasadi DOGAL olarak

kapalı kapılar ardında neler yasanıyor bilemeyiz. oynatmıyor diye sildi demek yanlış. oynadığında performans alamıyorsa diğer secenekleri kullanmak kadar dogal bir sey yok. onlardan da verim aldık devam ettik. takım halinde yedeğiyle oynayanıyla maksimum performans alman laızm. sahadaki 11 seni şampiyon yapmaz tek basına.

oturmayan seyler vardı demek seneye göreceğiz neler olacak. as forveti muhammed olur hocanın.
Tabi ki dediklerine katılıyorum ama 1 hafta ara veren adam sonrasında ortadan kayboldu. Bir ara Covid oldu sanırım. Sanki bir soğukluk bir inatlaşma doğdu gibi. Adamı beğenerek alıp sonra sisteme uymuyor diye mi kenara aldı bilemiyorum.

Yaw terim acikladi: kirmizi + Korona Mo yu fiziksel olarak cok yipratti diye.

Tabi ki dediklerine katılıyorum ama 1 hafta ara veren adam sonrasında ortadan kayboldu. Bir ara Covid oldu sanırım. Sanki bir soğukluk bir inatlaşma doğdu gibi. Adamı beğenerek alıp sonra sisteme uymuyor diye mi kenara aldı bilemiyorum.

Hocanın son 6 hafta topu Babel’e atıp bireysel birşeyler beklemekten fazla bir sistemi mi vardı ya? Ben görmedim de.

şu maça kadar sistemimiz mi vardı bizim ya. :d herkes bambaska hal hareketler içinde falan. muhammed e yan top atmak veya çift forvet ile oynamak gerekiyor. ne oyunumuz ne oyuncumuz böyle bir dizilişe de çizgiye inip orta açacak da yapıya sahip değil. eldeki mal sene basında planlandığı gibi çıkmadı net. antrenman kacıran da oldu. sakatlanan da covid olan da. bir türlü süreklilik yakalayamadık. ligin hiçbir döneminde rahatlayamadığımız için de değişik dizilişler denenemedi. günü kurtarmaya oynadık hep. ha denendiğinde de yenildik. gerek bireysel hata gerek diziliş ne dersen artık. biz kendimizi bulduk da süre kalmadı. seneye farklı güzel seyler yasayabiliriz bunun heyecanı var içimde şimdiden. yeni gelecek yönetim bir fantezi yapmaz ise tabi.

Hocaya göre var.
O zaman çok sevsem de puan durumunun sorumlusu direkt kendisi.Kulübede Ozornwafor varken Gedson’u stoper başlatıp 3-4 hafta sonra TS maçında puan kaybında eksiklerimiz vardı. Ozorn’da corona oldu ya oynatamıyoruz diye açıklamalarla bir yere varamaz

Yaw terim acikladi: kirmizi + Korona Mo yu fiziksel olarak cok yipratti diye.
yok ya olur mu terim doğruyu mu söyler. kesin dalastı bunlar floryada. hocaya küfür falan etmiştir bu muhammed anlamıyor hoca diye. apo da çevirisini yapmıstır olaylar olaylar. baska türlü bir şeyin olma ihtimalimi var yaw sasırma musap

yok ya olur mu terim doğruyu mu söyler. kesin dalastı bunlar floryada. hocaya küfür falan etmiştir bu muhammed anlamıyor hoca diye. apo da çevirisini yapmıstır olaylar olaylar. baska türlü bir şeyin olma ihtimalimi var yaw sasırma musap
yaw adam zaten covid bulaşana kadar 11 başlamış
mesele covidi de hoca bulaştırmıştır komplosuna kadar gidecek gibi sakatlığa seviniyo diyenlerin olduğu yerde

yaw adam zaten covid bulaşana kadar 11 başlamış
mesele covidi de hoca bulaştırmıştır komplosuna kadar gidecek gibi sakatlığa seviniyo diyenlerin olduğu yerde
kesin parmağı vardır hocanın bu işte o da arastırılmalı. doğruysa bileti kesilmeli hocanın

Geri
Üst Alt