Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.902
- 28.133
- 1.933
hoca tesislerde sadece bardak çektirmeye izin veriyormuş diye duyum aldım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bazilari cidden basarisiz olalim da laf atalim modundalar. Cidden cekilmez oldu artik.yok ya olur mu terim doğruyu mu söyler. kesin dalastı bunlar floryada. hocaya küfür falan etmiştir bu muhammed anlamıyor hoca diye. apo da çevirisini yapmıstır olaylar olaylar. baska türlü bir şeyin olma ihtimalimi var yaw sasırma musap
Hadi bi şekilde futbola başlamışta bu adamın yıllarca ücüncü büyükte oynayıp deli para kazanması ona ne demeli bu adam neyi iyi yapıyo sahadada yıllardır bjk de oynuyo hala cözebilmiş degilimNecip'i kim futbola başlatmış çok merak ediyorum.
Cmtesi lig bitiyorBir hafta dinlensin bakalım .
While the report confirmed that it is in fact an ankle injury, the gravity of it is till unclear.
Misir medyasi
@Melih Peker capeaz bag gibi algiladim
Bilek , diz demiyor.While the report confirmed that it is in fact an ankle injury, the gravity of it is till unclear.
Misir medyasi
@Melih Peker capeaz bag gibi algiladim
Karistirdim iyi bari Yedlin gibi umarimBilek , diz demiyor.
Gördüm sonradan editleyemedimankle dio yaw
Muhtemelen , sezon bitiyor allahtan.Karistirdim iyi bari Yedlin gibi umarim
ucuz atlattık gibiYapılan tetkikleri sonucu sol ayak bileğinde darbeye bağlı yumuşak doku ve kemik ödemi tespit edilen Mostafa Mohamed’in tedavisine başlandı.