# Mostafa Mohamed

Gecenin fotosunu seçtim 😊

IMG_20210511_234408.webp

Adam toplam da 16 maça çıkmış, ilk 11 de 11 maça çıkmış ve 9 gol atmış. Asist yok. Adam diyor ki oynarsam saplarım. Bu arada penaltısını kurtaran kaleci fenalık geçirdi.
Kaleci öldü sandım ben orda nasıl burnu falan kırılmadı ilginç yani Allah korudu

Alanya maçında da iyi top atmıştı onyekuru yine kaçırmıştı

Aynen adamın top atma özelliği de var yani çok potansiyelli oyuncu bu gün attığı 4. golde mesela çok iyiydi. İlk dokunuş ve top kontrolünü geliştirirse biraz daha çok daha rahat pozisyona girer, bence en önemli eksiği bu ilk dokunuş ve top kontrolünde.

Aynen adamın top atma özelliği de var yani çok potansiyelli oyuncu bu gün attığı 4. golde mesela çok iyiydi. İlk dokunuş ve top kontrolünü geliştirirse biraz daha çok daha rahat pozisyona girer, bence en önemli eksiği bu ilk dokunuş ve top kontrolünde.
Pozisyon alma becerisi çok iyi değil bazen toptan kopuyor ayrı bir yerde bekliyor bu eksikliği gözüme çarptı benim geldiğinden beri.

Onyekuru zaten saç baş yolduruyor. O kadar net pozisyonlar kaçırıyor ki böyle fenerli taraftar gibi televizyonu yumruklayasım geliyor.
Onyekuru'da biraz böyle açıldı mı tam açılıyor ama bazen de saç baş yolduruyor ama bunun nedenlerinden biriside kamp görmemiş olması ve son sezonlarda fazla forma şansı bulamamış olması bence. Bonservisi alınınca ve kamp görmüş Onyekuru bu ligin bugu adam her türlü pozisyona giriyor maçta hiç yok desen bile 2 tane gol pozisyonuna girmiş oluyor.

Pozisyon alma becerisi çok iyi değil bazen toptan kopuyor ayrı bir yerde bekliyor bu eksikliği gözüme çarptı benim geldiğinden beri.
Pozisyon almada bir sorunu göremedim 2 forvet oynadığı maçlar dışında ama 2 forvet oynamaya hiç alışkın değil o çok belli oluyor adam belki de hayatı boyunca 2 forvet oynamamış o yüzden bunda yapacak bir şey yok.

Onyekuru'da biraz böyle açıldı mı tam açılıyor ama bazen de saç baş yolduruyor ama bunun nedenlerinden biriside kamp görmemiş olması ve son sezonlarda fazla forma şansı bulamamış olması bence. Bonservisi alınınca ve kamp görmüş Onyekuru bu ligin bugu adam her türlü pozisyona giriyor maçta hiç yok desen bile 2 tane gol pozisyonuna girmiş oluyor.
O pozisyonları inşallah önümüzde ki sezon değerlendirecek.

Adam toplam da 16 maça çıkmış, ilk 11 de 11 maça çıkmış ve 9 gol atmış. Asist yok. Adam diyor ki oynarsam saplarım. Bu arada penaltısını kurtaran kaleci fenalık geçirdi.
Yemin ederim, su cocugu 3 4 defa pozisyona soksak en az 2 atar. Daha kafasina tam orta yapamadik

Onyekuru zaten saç baş yolduruyor. O kadar net pozisyonlar kaçırıyor ki böyle fenerli taraftar gibi televizyonu yumruklayasım geliyor.
Kardeş onyekuru girene kadar saç baş yolmuyorduk uyku moduna girmişti takım. En azından zorladi herif. Skor 4-1 se en büyük pay onyenin.

Kardeş onyekuru girene kadar saç baş yolmuyorduk uyku moduna girmişti takım. En azından zorladi herif. Skor 4-1 se en büyük pay onyenin.
Ben farklı bir açıdan değerlendireyim onyekuru girene kadar zaten sahada 10 kişiydik emre akbaba yüzünden top daha çok bizdeydi ama yaratıcılık ve hız yoktu .
Hoca 3 değişiklik yapınca onyekuru kerem ve Muhammed girince oyun kontraya hep defans arkası top atmaya dönünce rakip daha fazla topla çıkmaya ve pozisyon bulmaya başladı ve golü de o ara yedik .
Emre akbaba yerine hoca kimi koyarsa daha faydalı olacak feguli emre kilinc hatta Ömer bayram takim 10 kişi oynuyor emre akbaba ile .
Arda -babel ile oynamadaki amac bekleri çıkartıp çizgiye inip orta actirmak ve top bizde kalsın pas oyunu oynayalım .
Bizim hem pas oyunu oynayacak hemde hızlı oyunculara ihtiyacimiz var 3 değişiklik olunca takım rayından çıkıyor 10 dakika çöpe gidiyor.

Onyekuru kötü demiyorum girdiği pozisyonlar da daha dikkatli ve becerikli olsa şuan puan farkı ile zirve de olurduk. Adamın pozisyona girmesi müthiş ama girdiğini değerlendirmesi zayıf.

Mostafa Mohamed: “Ayağım çok ağrıyordu ama takımıma yardım etmem gerekiyordu. Allah’a şükür kazandık. Şampiyon olunca tebrikleri kabul edeceğim. Şimdi değil.”

Geri
Üst Alt