# Mostafa Mohamed

Bi sol bacaga bakin birde sag bacaga o nasil oluyor la

1620810573545.png

Mental bir takım sorunları olduğu belli. Yüzünden anlaşılıyor, çok fazla baskı var üstünde, farkı bir ülkeye taşınması, dil bilmemesi genel etkenler gibi gözüküyor. Yeni sezona bomba gibi girecek bence, Fatih hoca da yazın kendisinin üstüne iyice düşer. Güzel bir planlamaya dil sorununu da ortadan kaldırırsak sezona müthiş bir başlangıç yapacağına inanıyorum.
Ekstra not olarak, Halil'in hocanın çok önceden belirttiği gibi bonservisini alırsak yeni sezonda çok çekişmeli bir forvet hattımız olacak. Bu iki genç oyuncunun takımda bulunmaları, kendilerini motive etmeleri açısından da önemli olacak bence.
Ffp konusu ne olacak bilmiyorum ama şampiyon olursak, güzel bir orta saha iskeleti de kurabilirsek bu yaz, önümüzdeki 3-4 sene ligi gerçekten domine edebiliriz.

Yıllarca eleştirdiğim Scout ekibince tekrar tebriklerimi yolluyorum.

Çok kaliteli bir golcü. Adam rahat bırakılmalı ve destek olunmalı. Bir forvetten beklediğim her şey var. Bir kaç kez detaylı yazdım beğendiğim ve başarılı bulduğum özelliklerini tekrar etmeyeceğim.

Umarım yıllarca hizmet ettikten sonra çok iyi bir bonservisle kaliteli bir Avrupa takımına transfer olur.

Sonradan oyuna girerek attigi 4.gol .Kendisini yeterince pozisyona sokamiyoruz Malesef bu nedenlede gidebilir demistim.Su attigi goldeki gibi her mac boyle pozisyonlara girse veya oralarda topla buluşsa cok gol atar.

Helal olsun cidden böyle yürekli oyuncuları çok seviyorum, Adam için 6 hafta oynamaz dediler ayak bileğindeki ödeme rağmen geldi 4 gün sonra çok kritik 2 gole imza attı. Antalya maçında da karantina çıkışında maç günü Antalya'ya gelip maçı çözmüştü. Bu adamın bonservisini derhal almalıyız ve Falcao'dan kurtulmalıyız. Mostafa-Halil ikilisi çok ideal bir forvet hattı oluşturur bizde.

mustafa muhammed şampiyon yap bizi
mustafa muhamemd şampiyon yap bizi
mustafa muhammed şampiyon yap bizi

Antalya macinda sabah testi negatif cikinca Antalya’ya uctu, aksam maca sonradan oyuna girip galibiyet golunu atti

Besiktas macinda sedye ile oyundan cikti, en az 1 ay yok denildi, Denizlispor macinda sonradan oyuna girip 2 gol atti

(y)

hey sexy lady mostafa şampiyon yap bizi

iste gercek galatasarayli buna denir, emre gibi tiplere degil

Geri
Üst Alt