Bu adam cok iyi golcu/futbolcu. Onu bastan soyliyeyim. Gecen sene ben gorecegimi gordum.
Su anda geldigimiz nokta insani resmen gulduruyor. Tum sucu Mostafa'da arayanlar biraz empati kursun. Uzerine bu kadar yuk bindirilen adam orada tabii ki pas atmaz, sutu dener. Gol atip formasini garantiye almaya calisir. Ben sucu bu kadar degerli bir forveti boyle harcayan adamda bulurum.
Yillarca aklimizda forvet sorunu olmaz dedigimiz surecten bir kac ay icinde adami harcama noktasina geldik. Helal Fatih Hoca.
Fatih Terim inanilmaz isler yapmaya devam ediyor. Ders almam veririm diyen adam bir asset management dersi versin hepimiz izleyelim. Bir oyuncusunun eksiklerini kapattigini, gelistirdigini gormedigim gibi, kaliteli oyuncular onun yonetimi altinda geriye gidiyor.
Fatih Terim'in bu adami desteklemesi, ozguven vermesi lazim. Cocuk gol kacirdiginda o yaptigi hareketler migde bulandirici idi ki bunu bir cok kez farkli farkli oyunculara yapiyor. Bu nasil bir zihiniyettir anlamak guc. Medya ve taraftar onunde yaptigin bu cirkin hareketlerle adamlari daha da hedef haline getiriyorsun. Oysa orada oyuncunu alkislamali bekli bir gun sonra musait bir zamanda guzel sekilde son noktalarda daha zekice kararlar vermesini bekledigini soylemelisin.
Neyse...