# Mostafa Mohamed

Bu adamın üzerine çok gidiyor hoca. Diagne eyvallah iyi oynadı ama bir araba pozisyon kaçırdı ona gık bile demedi. Emre Akbaba her maç ayrı bir rezalet yaşatmasına rağmen, sürekli koruma altında. Eline bir tane pozisyon geçti. Onda da santrafor cimriliği tuttu. Ne var bu kadar tepki gösterecek?

Kaç tane koşu gösterdi girdikten sonra bir tane adam gibi top atılmadı.
Aynen.

Luyindamaya yapılanlar bu adama yapılıyor. Özgüvenini tamamen kaybetmiş durumda, oyuna girerken mutsuz giriyor. 3-5 maç üst üste 90 dakika oynatmalıyız. Kaybedilmemesi gereken bir adam

Yıldız topçular da benzer durumlarda aynı hareketi yapabiliyor, Terim aşırı tepki verdi.

Diagne üstüste çok oynadı yoruldu. Kasımpaşa maçında Muhammed oynamalı, oynatmalı, kazanmalı.

Mostafa Mohamed aynı pozisyona 10 defa girsin 9 tanesinde kaleye vurur zaten bunu bilerek almadık mı Mostafa Mohamed ' i ? Diagne penaltı kaçırır teknik ekip kenardan alkışlar maçta sayamadığım kadar gol kaçırdı seyirci adını haykırıyor teknik ekip sahip çıkıyor taraftar öve öve bitiremiyor Mostafa Mohamed 88 'de oyuna girdi 1 gol kaçırdı diye neler neler söyleniyor aklım almıyor

Bazı taraftarlarımızın oyuncu yeme konusunda Fatih Terim 'den aşağı kalır yanı yok

adam gol atıp bir geri dönüş yapmak istedi. kendisini bu konuma sokan da hoca maalesef.

sürekli yana bakıyor acaba yine bağıracak mı diye. böyle genç oyuncu kazanılmaz kusura bakmayın.

özellikle istediğin bir oyuncuydu bu adam. bilmiyorsa yanına alıp öğreteceksin.

Hoca mohamedi bi daha oynatmaz aha buraya yaziyorum.zaten takmisti artik biletini kesmistir.. sonra arkasindan cok aglayacak.. halil gol atamiyor diye aglayan taraftarlarimizi görür gibiyim 😂

Bu adam cok iyi golcu/futbolcu. Onu bastan soyliyeyim. Gecen sene ben gorecegimi gordum.

Su anda geldigimiz nokta insani resmen gulduruyor. Tum sucu Mostafa'da arayanlar biraz empati kursun. Uzerine bu kadar yuk bindirilen adam orada tabii ki pas atmaz, sutu dener. Gol atip formasini garantiye almaya calisir. Ben sucu bu kadar degerli bir forveti boyle harcayan adamda bulurum.

Yillarca aklimizda forvet sorunu olmaz dedigimiz surecten bir kac ay icinde adami harcama noktasina geldik. Helal Fatih Hoca.

Fatih Terim inanilmaz isler yapmaya devam ediyor. Ders almam veririm diyen adam bir asset management dersi versin hepimiz izleyelim. Bir oyuncusunun eksiklerini kapattigini, gelistirdigini gormedigim gibi, kaliteli oyuncular onun yonetimi altinda geriye gidiyor.

Fatih Terim'in bu adami desteklemesi, ozguven vermesi lazim. Cocuk gol kacirdiginda o yaptigi hareketler migde bulandirici idi ki bunu bir cok kez farkli farkli oyunculara yapiyor. Bu nasil bir zihiniyettir anlamak guc. Medya ve taraftar onunde yaptigin bu cirkin hareketlerle adamlari daha da hedef haline getiriyorsun. Oysa orada oyuncunu alkislamali bekli bir gun sonra musait bir zamanda guzel sekilde son noktalarda daha zekice kararlar vermesini bekledigini soylemelisin.

Neyse...

Son düzenleme:
Sirf diagneye 13 milyon euro bayilttigi için terim kazığı soktu demeyelim diye diagneyi kazanmaya çalışıyor 30 yaşındaki herifi. Maraton uzun hoca. halille de o iş yürümez haberin olsun. mustafa gibi safkan bi forveti çok ararsın kuşlar ellerini ovusturmuyolarsa bende hiç bişey bilmiyorum almasınlar da çökelim diye.

Çok boş yapıyorsun daha ağır şeyler yazıp ceza alıcam kendimi tutuyorum . Beğenmediğin utanmazca bahsettiğin adam sayesinde maçı çevirdik müdahaleleri sayesinde ortamı germe her konuda ayrı ayrı hocaya sallıyorsun
Beğenmiyorsan blokla geç, alıntı yapıp da zamanımı boşa harcatma.

Oynat artik hoca oynat.
5 dk. Ile olamaz bu is.
O 5 dk. icinde bile nekadar hareketli oyuncu oldugunu gösterdi.

Orada pas vermeliydi. Vuruyorsan sokacaksin.

Uzatnalarda olan mac. FT yerinde kim olsa ayni tepkiyi verir. 1 tane de kacirsa 20 tane de...

Geri
Üst Alt