# Mostafa Mohamed

Genclesiyoruz yapılanma var 3 sene idare edin eeee elindeki 23 yaşındaki bazuka gibi adami bitirmeye çalışıyor.

Genclesiyoruz yapılanma var eeeee babel gitmek üzere babele bel bağlıyor feghouliyi çıkartmaya çalışıyoruz her maç 11 de feghouli.

Bu herifin tercihleri bizi kanser edecek bu sene haberiniz olsun randers maçı yanıltmasın barış Alper mesela 3-4 maç kesik yiyebilir iyi oynayıp hocayı yanılttıgi için.

paf takımlarda orada burada futbol oynamış insan net şekilde bilir
özgüvenin gittiyse boku yedin. hele kenardan sürekli kalaylayan biri varsa amatörden öte bir oyuncu olur çıkarsın
futbolda yetenek kadar en önemli şey özgüven
Bu dediğin çok doğru futbol oynamayan bunu zor anlar. Bazı oyuncularımıza takık olduğu için adamlarında bir gözü sürekli kenarda malesef. Luyindama, Diagne, Sekidika, Muhammed, Kılınç bunlar hiç kredileri olmadığının farkında baskı içindeler ve bu da ekstra hata yaptırıyor onlara. E tabi evlatçılığında farkındalar, babaları evlatlarına küfür edip dellenmiyor. Bunlara ise üvey evlat muamelesi yapıyor.

Bu adamin diyelim bonservisini almadik adam misira döndü ilk teklifi kuşlar yapar.. sonrada izleyin şovu

oyuncunun aklı yok mu? hocadan, bulunduğu ortamdan rahatsızsa ben galatasaray´ da oynamak istemiyorum der gelen tekliflerle önüne bakar.

Genclesiyoruz yapılanma var 3 sene idare edin eeee elindeki 23 yaşındaki bazuka gibi adami bitirmeye çalışıyor.

Genclesiyoruz yapılanma var eeeee babel gitmek üzere babele bel bağlıyor feghouliyi çıkartmaya çalışıyoruz her maç 11 de feghouli.

Bu herifin tercihleri bizi kanser edecek bu sene haberiniz olsun randers maçı yanıltmasın barış Alper mesela 3-4 maç kesik yiyebilir iyi oynayıp hocayı yanılttıgi için.
Aynen be rengo.

Çok boş yapıyorsun daha ağır şeyler yazıp ceza alıcam kendimi tutuyorum . Beğenmediğin utanmazca bahsettiğin adam sayesinde maçı çevirdik müdahaleleri sayesinde ortamı germe her konuda ayrı ayrı hocaya sallıyorsun
Ağzını bozmana gerek yok kardeş evlatcilik var bu kulüpte hakeden formayı giyemiyor kaç maçtır oynamayan barışı gördük niye 11 başlamıyor bizim sorumuz bu kimse eleştirilemez değildir.

İlk fırsatta fenere kaptırmak zoruma gider bu çocuğu ortalığın karışmasını beklemiyolarsa namerdim

Bakın bu çocuk serdar aziz sinan gümüş veya tolga cigerci değil sinirden dişimizi sıkarız kuşlara kaptirirsak

Golcüler birazda egoist olabilir birde bu çocuğun gole ihtiyacı var....Diagnede bire bir pozisyonda kaçırdığında sol taraftan gelen Babel'le verebilirdi mesela...

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Babel çok gerideydi, alakası yok o pozisyonla Mohamed'in pozisyonun. Diagne görmemiştir bile Babel'i ama Mohamed arkada 3 kişiyi görüyor. Evet egoist olabilir, gole de ihtiyacı var. Fakat bu orada pas vermesi gerektiğini değiştirmiyor.

İlk fırsatta fenere kaptırmak zoruma gider bu çocuğu ortalığın karışmasını beklemiyolarsa namerdim

Bakın bu çocuk serdar aziz sinan gümüş veya tolga cigerci değil sinirden dişimizi sıkarız kuşlara kaptirirsak
Aaa olurmu renktaş adam gol kacurdi.. ortada 3 kisi boş iken kaleye vurdu hemen yollanmali yerine halil dervisoglu gelmeli... 1 ay sonrada halil gol atamiyor yeaaaciler cikar ortaya

Babel çok gerideydi, alakası yok o pozisyonla Mohamed'in pozisyonun. Diagne görmemiştir bile Babel'i ama Mohamed arkada 3 kişiyi görüyor. Evet egoist olabilir, gole de ihtiyacı var. Fakat bu orada pas vermesi gerektiğini değiştirmiyor.
Diagne 1-0 geride olsak bile o pasi vermezdi orada renktas

Ağzını bozmana gerek yok kardeş evlatcilik var bu kulüpte hakeden formayı giyemiyor kaç maçtır oynamayan barışı gördük niye 11 başlamıyor bizim sorumuz bu kimse eleştirilemez değildir.
O apayrı bir konu renktaş ona kimse bişey demiyor Babel ve Bay geceyle gündüz kadar fark yarattı takımda ama yok hoca momoya takmış yok herif falan bunlar gerçekten terbiye sınırını zorluyor insanın artık

1630009693661.webp

1 gol atsa rahatlayacak, o zinciri kiracak die düşünüyorum. Umarim kasımpaşa macinda yazar gol ve gollerini

Diagne 1-0 geride olsak bile o pasi vermezdi orada renktas
Yahu en başta yazdım zaten Diagne ile kıyaslamak saçma çünkü o zaten normal değil. Hem biz Mohamed'den Diagne olmasını mı istiyoruz yoksa daha iyi olmasını mı umuyoruz? Boş kaleye gol attırması benim için orda şut atmasından daha değerliydi.

Geri
Üst Alt