# Mostafa Mohamed

doğru bir yorum mudur

Yaw bunlar insan aklıyla dalga geçiyor resmen cagne ilk yarıyi baltalamasina rağmen 2 gol attık onun gevşekliği yüzünden 3-4 olacak maç bir anda 2-1 oldu .Takımın en iyilerinden cicaldau çıkınca da berkan-taylan ile iyice sçtık zaten.. Mohammed komple bitik adamlarla oynamaya çalıştı takım zaten Avrupa dönüşü yorgundu 2 metreye pas atamayan adamlardan Mohammede ne fayda gelecek ?

Diagne’ye gelen toplar buna gelse falan deniyor ama bu adama hiçbir zaman o toplar gelmez. Diagne ağır vücuda sahip olduğu için topu tutma güdüsüyle oynuyor. O yüzden kafayı kaldırıp pas oyununa katkı sağlıyor. Bu arkadaş ise second striker gibi önüne gelen topla katetmeye çalışıyor. Dolayısıyla bu adamdan bu sistemle hiçbir zaman verim alamayacağız.

İlk maç 11 çıkacak
Bu seferde Trabzon’a karşı bik bik bik
Diyecekler
Ama demiyecekler ki her santrafor ağzIna top beklemez
Ama diyecekler cagne öküz
Demeyecekler sağdan soldan saldırıyor karşı takım,mo napsın
Bizler diyeceği top tut ulan
Demeyecekler badanacı çocuklar…bu başka bişiydi

doğru bir yorum mudur

Sinan Ağır saçmalamış bu yorumuyla. Kasımpaşa ilk yarıda stoperlerini orta sahaya kadar çıkarmıştı. hatta Diagne defans arkasına kaçtı bir kaç pozisyonda tüm orta sahayı koşmak zorunda kaldığı gibi ağırlından dolayı yakalandı. 2. yarı Cicaldau nun çıkması Taylanın saçmalaması ve Babel ve FEd gibi el frenlerinin girmesiyle orta sahayı bile geçemedik. Mustafa'ya bir tane bile pozisyona girecek top gelmedi.

MM'yi diagneden daha önde görürdüm hep tam bir komple santrafor tipinde biri ama;

Maleseph nerde duracağını ne yapacağını tam bilmiyor gibi. Geçen sezonda dikkatimi çekmişti bazen bu tarz şeyler

Bu cocuk daha toparlanamaz özgüveni yerlerde. O sorun olmasa rahat götürürü ama bu durumda halilin gelmesi sart. Hocada halili istiyordu zaten zemini hazirlamis oldu.

Mostafa Mohamed 'i kazanmayı istiyorsak bundan sonra ilk 11 başlatmaktan yanayım, tamam Diagne formayı aldı formda olan da oydu oynadı etti ama Randers ve bu Kasımpaşa maçında üst üste bu kadar "basit" gol pozisyonlarını kaçırdıktan sonra bile hala Mostafa Mohamed 'e şans vermezsek yarın bu adama çalış bak çalışırsan forma şansı senin olur demek ne kadar mantıklı olur ki ?

mostafanın koşmadığı o posyon benim de dikkatimi çekti maçta ama orda morutanın tekte önüne bırakması lazımdı misal çikıldouğ onu yapardı b iht. topu alıp gidince ztn o açı kayboldu. yani orda arkada kalan beki gözeterek aniden koşu yapması güç 1 ihtimaldi bi de

MM'yi diagneden daha önde görürdüm hep tam bir komple santrafor tipinde biri ama;

Maleseph nerde duracağını ne yapacağını tam bilmiyor gibi. Geçen sezonda dikkatimi çekmişti bazen bu tarz şeyler

Ayağına top beklemek yerine koşuya devam etse önüne bırakacak Morutan topu ve %100 gol şansı olacak.

1630348053954.png

Özgüveni şaha kalkmış feneri falan yıkmış 6 maçta 6 gol atmışken sayın hocam salak falcaoyla beraber durduk yere çift forvet sistemine döndü. Bi sonraki maçta da mustafayi tamamen kesti falcao tek forvet olarak 11 başladı. Uçmaya hazır bir kariyerin bu kadar irzina geçileceğini tahmin etmiyordum. 10 milyon euro maaş verdiğin 35 yaşında sakat bir futbolcuyu kazanmak için, elinde parlatsan 20 milyona satabilecegin 23 yaşındaki saf striker topçunun kariyerinin irzina geçtik sağolsun fatih hoca yüzünden.

SAYIN FATİH TERİM SEN BUGÜNE KADAR HEP HARCADIN SÜREKLİ HARCIYORSUN BI GÜN DE ŞU KULÜBÜ DÜŞÜN BE ADAM ALLAH AŞKINA NASIL BU KULÜBE PARA SOKARIM DİYE DÜŞÜN. EKMEK YİYORUM FI TARİHİNDEN BERİ BU KULÜBE NASIL PARA KAZANDIRIRIM DİYE DÜŞÜN ARADA SIRADA.

BABELI ARDAYI EMRE AKBABAYI OYNATMA KARDEŞİM ARTIK OYNATMA YARIN AVRUPA LİGİ MAÇINDA BU BİTİK LEŞLERI İZLEMEYECEKLER PÜR DİKKAT MUSTAFAYI MORUTANI BARIŞI KEREMİ İZLEYECEKLER.

Bu çocuğun Fransada zaten belli bir pazarı var zamalekdeyken baya izleyen kulüp olmuş fransadan.

Avrupa liginde şampiyonlar ligi gibi bir gruba düştük tam vitrin grubu oyuncu parlatip dünyaya tanitabilecegin maçların olacağı bir grup. Ulan arkadaş gerekirse bi sistem yap Muhammedi uçurabilecegin 3-4 gol attirsan 20 milyon euro ya satar şampiyonlar ligi gibi gelir elde edersin. Al bütün senenin zararı çıkmış oldu. Hala diagne de diagne ulan 13 milyon euro bonservis kitlettin bize 3 milyon liralık topcuya sırf TERİM KAZIĞI demeyelim diye deli gibi oynatıp günah çıkarmaya çalışıyorsun.

Özgüveni şaha kalkmış feneri falan yıkmış 6 maçta 6 gol atmışken sayın hocam salak falcaoyla beraber durduk yere çift forvet sistemine döndü. Bi sonraki maçta da mustafayi tamamen kesti falcao tek forvet olarak 11 başladı. Uçmaya hazır bir kariyerin bu kadar irzina geçileceğini tahmin etmiyordum. 10 milyon euro maaş verdiğin 35 yaşında sakat bir futbolcuyu kazanmak için, elinde parlatsan 20 milyona satabilecegin 23 yaşındaki saf striker topçunun kariyerinin irzina geçtik sağolsun fatih hoca yüzünden.

SAYIN FATİH TERİM SEN BUGÜNE KADAR HEP HARCADIN SÜREKLİ HARCIYORSUN BI GÜN DE ŞU KULÜBÜ DÜŞÜN BE ADAM ALLAH AŞKINA NASIL BU KULÜBE PARA SOKARIM DİYE DÜŞÜN. EKMEK YİYORUM FI TARİHİNDEN BERİ BU KULÜBE NASIL PARA KAZANDIRIRIM DİYE DÜŞÜN ARADA SIRADA.

BABELI ARDAYI EMRE AKBABAYI OYNATMA KARDEŞİM ARTIK OYNATMA YARIN AVRUPA LİGİ MAÇINDA BU BİTİK LEŞLERI İZLEMEYECEKLER PÜR DİKKAT MUSTAFAYI MORUTANI BARIŞI KEREMİ İZLEYECEKLER.
Isin garip tarafi, cift forvet mo halili oynatsa tutacak cünkü Halil farkli forvet tipi ama bikere oynatmadi o sekilde, tahaki sampiyonluk Malatya macin ikinci yarisina Kadar. Ordada nekadar uyumlu olabiliceklerini gösterdiler ama cok gec kalindi iste.

Mostafa için o bedeli ödediğimiz zaman Mostafa ile mecburen yeni bir sözleşme imzalamak durumundayız. Son dönemdeki formsuzluğu ve yüzünden okunan mutsuzluğunu da hesaba katarsak (başka faktörler de olabilir) ya bizle sözleşme imzalamak istemezse?
Oyuncuyu kazanmak burada önemli. Hoca, Mostafa'yı bu şekilde motive etmeye çalışıyor olabilir ama işe yarıyor gibi de durmuyor. Mostafa "hayır ben kalmak istemiyorum" dediği an oyuncunun satışından kazanacağımız bedel 0. Mostafa da biliyor ben Zamalek'e dönersem de Avrupa'dan taliplerim var ve yine aynı takımlara gidebilirim diye. O yüzden ben bir şekilde gol atamasa da kötü de oynasa Diagne'nin önünde şans bulmalı ve sürekli oynatılmalı diyorum.

Durduk yere falan dönmedi . Hatırlarsanız Mostafa kırmızı kart yedi. Ertesi maç da Falcao 2 gol atınca denendi. Bence de saçmaydı fakat Mostafa kırmızıyı görmese böyle bir yola girilmezdi zaten.

Geri
Üst Alt