# Mostafa Mohamed

belki de hoca bir oyuncunun kendisinden daha popüler olmasını sindiremiyor.. mustafa ilk geldiğinde herkes çok övdü.. şimdi de morutan övülüyor onuda sürekli oyundan çıkarmaya başladı.
Diagnede iyiken kesildi. Bi tuhaf bu fatih terim. Iyi olani keser herzaman. Güc gösterisi ego tatmini

4-4-2 formasyonunda Halil ile beraber denenmelidir. Kayseri maçı bunun için en uygun müsabaka gibi gözüküyor. Deneyelim. Ne olacak altı üstü yeniliriz.

hocanın elinde tam 4-4-2 oynayacak santraforlar varken neden ısrarla denemediğini anlamak çok güç.

halil - mohamed
kerem - cicaldau - berkan - morutan

elinde 2-3 tane birebirde adam geçecek oyuncun yoksa ve hücum yapmak istiyorsan tabi ki defansif zaafların olacak.

onu çözmek de teknik ekibin işi. topu ilerde tutup bir bekini ortasahaya yaklaştırarak dönen ribaundları toplamaya yardım edebilir vs vs. onu da siz çözün.

bu kadroyla en azından özetlerde pozisyonumuz olur.

halili bağlantı oyuncusu olarak kullanabilirsin. 4-2-3-1 deneyebilirsin. artık somut birşeyler görmek istiyoruz..

eldeki kadroyla

4-4-2
3-4-3
3-5-2

gibi sistemler çok rahat oynanabilecekken, bu alternatifleri denemiyor bile hoca.

çift forvet oynayamıyor

geçen sene falcao ile oynatınca sahada kaybolmuştu

pozisyon bilgisi yetmiyor

şu maçta gelecek şansı iyi değerlendirmen lazım. 1 geldi 2 geldi değerlendiremedin bunu da değerlendiremezsen zor forma görürsün

Hadi şu günlere döndür bizi

Şu maçta çıkıp 4-5 tane gol atsa bile bir sonraki maç Fatih Terim 'in oynatacağının garantisi yok, daha doğrusu a takımla oynama şansı yok. Emr Kılınç çıktı Trabzon deplasmanında 45 dakikada 2 gol attı da ne oldu ?

Fatih Terim ağzıyla kuş yakalasa Mostafa 'yı Emre Kılınç 'ı as kadroyla sahaya sürmez öyle bir inat

Mostafa Mohamed 'i koyar etrafını saçma sapan adamlarla doldurur, 45 dakika orta sahayı geçemeyiz sonra oyundan alır, bakın oynattım yine etkisiz kaldı Mostafa Mohamed der Fatih Terim
Bir bakalım ilk 45 dakikayı doğru tahmin ettim, devre arasında da oyundan alırsa Fatih Terim beni yanıltmamış olacak

Geri
Üst Alt