# Mostafa Mohamed

Üzerine titrenmesi gerekirken ben bilirimciliğe kurban gitmenin kıyısından döndük diye düşünüyor ve umuyorum. Ligde de ısrar edilirse yüzümüzü güldüreceğine dair yoğun bi güvenim var kendisine.Yürüyedur aslan.

City'de olsa PL gol kralıydı şimdi Pep'le.

Bağlantı oyunu konusunda kendisini geliştirmezse çok yüksek bedellere gitmesi mümkün değil. İşin ilginç tarafı, bir kaç maçta (misal Alanya maçı) bu konuda üst düzey performans gösterdi. Oyuncunun repertuarında var bu mevzu belli ki.

6 milyona üstelik 4.5 u zamaleke gidecek satmaya çalıştık çocuğu şaka gibi olay ya ayağının tozuyla fenerle en gergin olduğumuz zaman kadıköy aldı bu adam 23 yaşında.Takır takır golleri atarken bir kırmızı kart sonra hocanın Falcao fantezisi,her ne kadar biz falcaoyu topçu olarak saymasakta isminin ağırlığı ven maçlarda önce Mohamedin oyundan çıkması mentalini baya düşürdü.Onuda motive edeceksin bu çocuğun mentali güçlü olsa bizim lige uğramaz zaten.

SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sadece iyi oynamis olsaydi belki yedekte baslatirdi FT. Fakat adam birde gol atmis. FT kadroya bile almaz o zaman.

Aralık’a kadar alın şu adamın bonservisi. Gene satmak istiyorsan 3-4 tane atsa Aralık’ta 8 olur.

Sadece Moskova maçlarında 1-2 tane atsa bile piyasası uçuşa geçer

Burak Elma’s ft ne derse desin satın almalı Muhammed’i

•quod erat demonstrandum•

Biz bu adamı bordeuxa satıyorduk enayi gibi neyseki kaldı

Geri
Üst Alt