# Mostafa Mohamed

Fiagne yerine bu başlasaydi aynı oyunu oynardı. Forvete pas atan oyuncumuz yoktu bu maçta, orta saha güçsüz ve morutsan kanatta etkisizdi. kerem vardi işte o da her şeyi tek başına yapamaz denese bile.

penaltı kötü ama bundan önce oynanan oyun eleştirilmeli, hocanın sacmasapan kararlari eleştirilmeli ve kova gibi gol yiyen Muslera eleştirilmeli.

auta atsan daha iyiydi. en azından tersin'in ağzına laf vermezdin.

ft'nin dediği gibi penaltıyı kendisi alıp atmak istemişse sorumluluk kendisinde

sorumluluktan kaçmamak güzel ama altından kalkamayınca böyle oluyor

Penaltı pozisyonunda kız gibi vurdu topa herif.Gömecen o topu gömecen penaltıya falan bırakmayacaktın orda işi.Ulan son vuruş olayına bile girmeye gerek yok ya altıpastan nasıl atamıyosun aklım almıyo.
Şı mesaj neden Mostafa Mohamed konusuna alındı ki.Altıpastan golü atsa Halil penaltıya gerek kalmayacaktı bunu yazmak istedim Mohamed konusuna taşınmış yazım😂

Gol attığında da kötü penaltıcı olduğu belliydi. Geçtiğimiz sezon da çok kritik yerde kaçırdı tekrar edildi diye kotarmıştı. Şu penaltı ve duran top şımarıklığı bir an önce son bulmalı. Falcao gibi net bir penaltıcı olmayan topa gitmemeli. Yeter artık.

Bombos bir top tepici. Hayır teknik değilsen köşeye aban salakça bir hareketle nereye atacağını belli ediyorsun.

Normalde bir takımın 3 tane iyi forveti olması elini çok güçlendirir. Mostafa rakibi boğup ceza sahası içinde gol bulmaya çalıştığın zamanlar, Diagne geniş alanda rakibin dengesini bozmaya çalıştığın zamanlarda Halil topu yere indirdiğin zamanlarda üçü de başka başka yetileri olan elini güçlendirebilecek adamlar

Ama Fatih Terim 'in elinde olunca resmen forvetimiz belli değil, bu sene kaçıncı maçımızı oynadık ? sadece 19-20 resmi maça çıktık takımın as forveti kim diye biri bana sorsa inan utanır cevap veremem. Takımın orta saha kurgusu nasıl, tek defansif orta sahayla mı oynuyoruz duran topları kim kullanıyor korner olursa topun başına kim geçer penaltıları kim atar hiçbiri belli değil

Yine bir günle çöp ilan edildi. Golü atsa kral olacaktı. Kaçırdığı penaltının oyunu ile ilgisi yok. Oynadığı her dakika gayet faydalı oluyor son zamanlarda da gayet iyi oynuyor. Penaltıyı atması eleştirilmeli mi evet eleştirilmeli bu ayrı bir konu ama

Bir de oyuna girer girmez daha maça soğukken penaltıyı eğer gerçekten Cicaldau 'nun elinden aldıysa (O anda maçı izleyemedim bilmiyorum) yanlıştı

Cicaldau ilk golü atmış maça sıcak ki Fatih Terim 'in dediği gibi bu takımın penaltıcısıyken bu kadar sıkıntılı bir maçta onu yapmamalısın. Skor olur 5-0 4-0 isterse Mostafa değil Yedlin atsın umrumda olmaz da 2-1 gerideyken bu kadar ciddi bir maçta yapılacak iş değil

yaw adam en kritik yerde takimin penalticisindan topu alip penalti kullaniyor daha ne kadar ozguveni olabilir. fazla ozguveni zarar verdi bize

Bence özgüvenden ziyade tam tersi özgüvensizlikten kaynaklaniyor. Hala ben kendimi kanitlamaliyim düsüncesine sahip ondan cok egoist davraniyor oynadigi zamanda.

Mesela Diagne kafasi kirik falan ama rakip kale önünde yaninda biri varsa topu ona atiyor. Bu oldu mu kendi vuruyor kaleye yaninda bombos biri olsa bile.

çok ama çok kötü penaltı kullandı. kaleye bakmaması büyük hata. kaleci yarı yatmış zaten.

ama 80 dakika diagne değneğini izleyeceğime bunu izlerim.

Satalım devre arasında bundan bize hayır gelmez.

Mostafa Mohammed iyi bir oyuncu. Ama bir daha penaltı kullanmamalı.

Geri
Üst Alt