# Mostafa Mohamed

Penaltı olayı hocanın takım üzerinde ki otoritesinin ne seviyede olduğunu göstermiştir.

Formda iken ilk 11 başlamalıydı, diagne'yi hiç bir zaman beğenmedim, ve beğenmeyeceğim. 11 başlasa bizim ve mohamed adına her şey çok daha farklı olabilirdi. Şimdi moralmen çöktü.

Formdayken 11 den kesilmemesi gerekiyordu, oyuncuyu böyle böyle kaybedersin bana göre. Kaçırdığı penaltı salakçaydı ama gelişinden özgüvensizlik akıyordu zaten. Normalde zımbalardı o topu direk.

Daha penaltı kullanmaya yelteneceğini sanmıyorum anca farkın olduğu anadolu maçlarında, penaltıyı takımdaki en teknik adam atmalı mevcut kadroda bu cica zaten.

Mohammedde mental eksiklik var. Dil sorunu mu yaşıyor anlamıyorum.

Alınsa da olur alınmasa da olur. Şuan için harcanacak adam gömülecek kadar kötü değil.

Son 4 penaltıdan 1 tane atmışız zaten Mustafanın atamıyacağı duruşundan belliydi

maç maç mental çöküntü içine giriyor, büyük topçu olmayacak gibi bundan yine de bonservisi alınıp sene sonuna kadar sabredilmeli belki dkda bişeyler yapar da iyi paraya okuturuz

kimler penalti kacirmadi ki. adam daha ilk defa böyle bir ortamda derbi macina cikiyor dakika 83 normal ayaginin titremesi. sanki cicaldao atsa garanti atardi. falcao misal o tecrübeyle kadiköyde ayni dakkada lamba gibi asti. yapacak birsey yok
Adamin ayagi titriyorsa niye topu alip ben kullanacagim diyor??? Kacirabilir ok. Ama penaltici secilen birinden penaltiyi alip kacirmak yanlis. Aliyosan atacaksin

Adam penaltı kaçırdı dünyanın sonu değil bir daha topun başına geçmez artık olur biter, bu takımda halil ve mustafa'nın aynı anda sahada olacağı bir sistemi oturtmalıyız.

Falcao gitmeden penaltı atmayı öğretseydi birine yav

Geri
Üst Alt