# Mostafa Mohamed

Futbol eğitimini düzgün alamamış gibi oynuyor, ben hiç beğenmiyorum.

Kafan hiç yerinde değil çok yetenekli çok iyi bir golcüsun ama ayrılık iki taraf içinde daha hayırlı gibi görünüyor bonservisi alınıp 10 milyona bir Fransız takımına satılır hem onun hem bizim kârımıza olur çünkü psikolojik olarak çok yorgun olduğu belli penaltının baskısını aşamıyor iki kişi boş kaleye vuruyor onu da beceremiyor son ana halile ikiye bir de pas atmadı gidemeyince yalandan pas atmaya çalıştı olmaz yani mohamedin yeni bir başlangıca ihtiyacı var Avrupa'da

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Elimizdeki en iyi santrafor kendisi. Halil’le oynamak istiyorsak ikisi beraber oynamalı. Artık şu adam üst üste 11 oynasın performansını öyle konuşalım. 1 pozisyonla asıp kesmek çok kolay.

Aynen bulduğu yerden kaleye vuracak
2ye 1 pozisyonu laubalice yiyip ağzımıza sıçacak
Her penaltıya atlayıp mal mal şut çekecek

Sonra biz de laf etmeyeceğiz. Yapma ya Messi falan mı bu herif

Rize maçında da söyledim, bunun gibi bencil ve karaktersiz bir tipin bu takımda yeri yok, olmamalı da.

Utanmaz herif ya solunda Kerem bomboş vermiyor, solunda Halil bomboş vermiyor. Önün bomboşken bile dümdüz koşamıyorsan ne işe yararsın sen

Neymiş FT bitirmişmiş, bir Alanya maçı oynadı diye hala övmemiz gerekiyor herhalde.

Yetenek fukarası sorumsuz herif.

gömecek kadar kötü bir durum yok

dün bazı kararları rezaletti ve bunu muhtemelen kendini ispat kaygısından yapıyor

iyi oynarken kesik yemesinin de düne bakarak haklı bulmak da zorlama hocayı haklı çıkarmak için

ama kardeşim o ikiye bir de o topu çekip sola vereceksin

Son dk giren diagne bile katkı yaptı faul falan aldı mostafa yerine girse belkide kazanmıştık maçı

Bir bok oynadığı yoktu, Rize maçını da koparamadıysak bu aptalın sorumsuzlukları, her yerden vurması yüzünden koparamadık.

Konya maçında defans mallık yaptı da bir gol attı diye de kral yapalım aynen.

15 yaşında çocuğun yapacağı işi yapamayan adamın Uefa'da kritik maçta kendisini ispatlamasını bekleyeceğiz hadi ya

Bundan sonra düşmanıyım bu herifin, umarım bir an önce defolup gider koduğum bencili.

Son maçta oyuna girince kimse pas vermemişti ligde. Aklınca intikam alıyor. Senin intikamını yesinler. Zemalek'in dağlısıı

Takımı oyunu oynamasını bilmiyor. Topu bana verin, ben abanarak vururum mantığıyla oynuyor. Bu seviyelerde biraz beyin kullanmak da gerekiyor.

Ulan bjk macindaki penaltisini tam unutuyorken dünkü mactaki 2ye 1 pozisyonu aklimdan cikmiyor simdi. Bir de soldan iceriye pas vermek yerine sacma sapan bir sut cekmisti. 2 macin da icine etti. Bonservisi alinmamali kesinlikle

Ulan esek herif bir yerde 0dan plase denedi ya, kendisine carpip out oldu

Geri
Üst Alt