- 18 Mayıs 2011
- 52.965
- 56.840
- 4.613
cabalayan birsey yapmaya calisan tek forvet , goldeki timingi ve topu biraktigi yer enfesdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu cümleden sonra Fatih Terim;artık kesilmez umarım
Bay turnusol. Forumda kuş yakalamak istiyorsaniz bu başlığa gelin yakalarsıniz hemen 2 tane. Aynı şekilde diagne başlığı için de geçerli tam tersi şekilde.
Aynen bu adam kötü diyen rakip takım taraftarıdır net! Lamı cimi yok..Bay turnusol. Forumda kuş yakalamak istiyorsaniz bu başlığa gelin yakalarsıniz hemen 2 tane. Aynı şekilde diagne başlığı için de geçerli tam tersi şekilde.
Golü atınca iyi boşaldıYalnız çok fena dolmuş. Gol sonrası yaşadığı sevinç ve maçı istemesi müthişdi.

Antremanlarda da yiyolardir aynı boku çocuğun niye oynamadığı belli. Ayrica kötü oynadığı maç hatırlamıyorum pozisyona da giriyor.Benim dikkatimi çeken 2 tane bomboş pozisyonda Halil, Kerem, Oğulcan triosu pas vermedi.
Hocadan emir almışlar mı diyorsun? Biraz daha açalım üstad... Üstü kapalı konuşarak kamuoyunu tereddütlere sevk etmeyelim.Benim dikkatimi çeken 2 tane bomboş pozisyonda Halil, Kerem, Oğulcan triosu pas vermedi.