# Mostafa Mohamed

Bu çocuğa Avrupa liginde 2 gol attırıp(ki rahat atar) 25 milyona monaco ya satma fırsatı yakalamak varken transfer ve topçu harcama ustası hocamız yüzünden brentforda 7 milyon gömüp halili alacaz devre arasında mustafayi 6 milyona bordoya sattık anlaşılan o ki. Ben böyle düzenin. Dünyanın neresinde en skorer oyuncunu haftalar geçse bile en skorer topçun olarak kalan oyuncuyu oynatmayan bi kulüp vardır.

kim gol atsa ya da olumlu bir hareket yapsa o forvet övülüyor

ertesi maç oynayınca da diğeri daha iyiydi diyoruz

bence elimizdeki forvetlerin hiçbiri sağlam değil

kim gol atsa ya da olumlu bir hareket yapsa o forvet övülüyor

ertesi maç oynayınca da diğeri daha iyiydi diyoruz

bence elimizdeki forvetlerin hiçbiri sağlam değil
Sezon başından beri forvet oynasa ilk 3 teydik buna yemin edebilirim ama kanıtlayamiyorum

Bu adam havadan gelen her topu indiriyor aga istinasiz her topu indiriyor. Pozisyona giriyorsun böylece. Adam golleri siralarken birden besiktas macinda kesildi. 4-5 mac ilk 11 oynat sonra bak bakalim nasil siraliyor golleri ama yoookk neymis pozisyon bilgisi yokmus cart curt. Bu adam bugün ilk 11 baslasaydi bu maci rahat alirdik.

Bu adam havadan gelen her topu indiriyor aga istinasiz her topu indiriyor. Pozisyona giriyorsun böylece. Adam golleri siralarken birden besiktas macinda kesildi. 4-5 mac ilk 11 oynat sonra bak bakalim nasil siraliyor golleri ama yoookk neymis pozisyon bilgisi yokmus cart curt. Bu adam bugün ilk 11 baslasaydi bu maci rahat alirdik.
Düzenli oynasa 10 golün üzerine atmisti.

Hocadan emir almışlar mı diyorsun? Biraz daha açalım üstad... Üstü kapalı konuşarak kamuoyunu tereddütlere sevk etmeyelim.
Terimin takımla o kadar bile ilgili olduğunu düşünmüyorum, torun sevip para sayıyordur kenarda

Benim dikkatimi çeken 2 tane bomboş pozisyonda Halil, Kerem, Oğulcan triosu pas vermedi.
Sadece bu maç değil ki her maç aynısı oluyor boşa kaçıyor sprinte başlıyor hep ısrarla buna pas vermek yerine top çeviriyorlar.

Takımda çok pis çeteleşme seziyorum. Mm oynamasın da Halil oynasın sürekli diye yapıyorlar gibi.

Adam çok az süre almasına rağmen 5 gol atmış. Büyük ihtimal düzenli oynasa çift haneli rakamlarda gol krallığında yarisiyordu şu an. Hala bazı şuursuzlar diagne den ne farkı var buda yetersiz diyor. 1 gol attı diye stadı Diagne diye inleten tribünlerdekilerden bazıları buraya da üye ve yorum yapıyor sanırım. Bu adam bu takımın 1. Forvetidir. Halil yardımcı forvet duruma göre ilk 11 ve ya yedek. Diagne ise zorda kalmadıkça oynatılmayacak yedek forvet. Bu kadar basit.

Bonservisi alınacaksa kesinlikle düzenli oynatılması lazım, Artık bu sezon bitti bari seneye forvetimiz belli şekilde başlayalım sezona ve bunun içinde bu adamı istikrarlı şekilde 11'de oynatmalıyız.

34686767-844B-4003-81CC-EAACB5B395F5.webp
353DF332-B8FB-49BE-9E0D-49FB2E3D19D4.webp

Ligde oynadigi 15 macin sadece 4’unde ilk 11’de basladi.

Geri
Üst Alt