# Mostafa Mohamed

kim gol atsa ya da olumlu bir hareket yapsa o forvet övülüyor

ertesi maç oynayınca da diğeri daha iyiydi diyoruz

bence elimizdeki forvetlerin hiçbiri sağlam değil
Diagne denen herifi izlemek istemiyorum ben
Kaçırdığı 2 golde topa vuracak gucu yoktu hiyarin

FG6VRfkWYAAjcdF

kim gol atsa ya da olumlu bir hareket yapsa o forvet övülüyor

ertesi maç oynayınca da diğeri daha iyiydi diyoruz

bence elimizdeki forvetlerin hiçbiri sağlam değil
Senin kadar futbolu bilen yenge ebemi gomeyim bak.Sen Yd olaydin senin hakkini yiyorlar.Ne kadar bilgisin su futbol konusunda .Helal be adam

boşuna attın gol kardeş haftaya atamazsan yine kulübe yolları taştan

En azından bir şeyi çok iyi yapıyor. Uzun oynadığımız topların birçoğunu indiriyor. Böyle olunca kanat oyuncuları eksik savunmaya karşı pozisyona sokuyorlar.

Oynaması gerektiğini belirtmiştik ama sayın Terim kendisini ve Morutan'ı değil de Feghouli ve Babel gibi oyuncuları tercih etti.

Kendine oynamaya basladiginda uyuz olmustum ama sonunda saksiyi calistirdi taraftara oynuyor FT'yi bile devirebilir

Tas gibi Forvet, her Kafa topunu indiriyor, baski yapiyor golünu atiyor. Cok güclü. Yeterki oynatin. Lewandowskiden bile iyi top indiriyor. Sen oyun kuramiyorsan Forvet ne yapsin? Duvar pasi bile var adamin. Gidip Baska yerde golleri siralarsa Cok üzülürüz. Artik opsiyonunu alin ve oynatin bi zahmet.

bjk maçında penaltı kaçırdığı için kestiği zaman Mohammed'i bitirdi hoca. Ben geri dönüşü olacağını düşünmüyorum. Haftaya gol atamazsa yerine halil oynar 2 maç.

Geri
Üst Alt