# Mostafa Mohamed

Bana bu sene satılması konusunda net bir anlaşma vardı da yönetim değişince o iş yattı gibi geliyor. Ben oynamasını ve kendini bulmasını çok istiyorum. Hamuru çok kaliteli, oyuncu seçmeyi bilmeyen vasat "hoca" kurbanı oldu.

Klasik Arap. Çok çok yetenekli aşırı duygusal. Başında bir koç olacak, yediğine ictigine yaptığı sekse kadar 24 saat denetim ve eğitim yapıldığında sayılı forvetler arasına girebilecek potansiyelde birisi.

Biz mükemmel yönetiliyoruz da sanki eksik hep adamlarda. Ne mental ne sistem olarak bir Hollanda 3.lig ekibi kadar olamıyoruz. Taraftar sabırsız hocalar iş bilmez başkanlar futboldan anlamaz. Ne akademin iyi ne doktorların nede oyuncu mentörlerin. Varsa yoksa kaos. Buda ribery gibi olacak. Gidecek ve arkasından ah vah edeceğiz. Bu adamı geliştirecek ekibin yoksa futbolcun istediği kadar yetenekli olsun. Şimdiye kader hiçbir oyuncu üzerine titremedik. Ardayı arda yapan bile Ersun hoca. Futbol artık bilimsel. Teknoloji diye birşey var. Yazıl oluyor çocuğa.

şu herif tüymese bari, tetikte olmakta fayda var. florya düşman kaynıyor hemen bonservis parasını yatırmalılar, satılacaksa biz satalım bari.

Satilmazsa eger Okanla beraber seviye atlayacaktır.

Her ne kadar Okan Buruk'un gelmesini çok istemesem de, Okan Buruk ile birlikte en çok parlayan oyuncu olacağından şüphem yok. Oyun tarzı, duruşu ve fiziği Okan'ın istediği futbolcu tipi olmaya çok uygun.

Her ne kadar Okan Buruk'un gelmesini çok istemesem de, Okan Buruk ile birlikte en çok parlayan oyuncu olacağından şüphem yok. Oyun tarzı, duruşu ve fiziği Okan'ın istediği futbolcu tipi olmaya çok uygun.

Ben birazda kendisinin oynadığı bölge ortasaha - hatta ofansifi fazla olan ortashaa i yay çevresinde hep dolanırdı. Onun gibi birisini zorlayacaktır öyle işlere.

Mortuan'ı kullanabilir misa bence rotasyon dahilinde kendi oynadığı tarzda

Böyle gamsız ve umursamaz oyuncuların Galatasaray ile hiçbir zaman kanı uyuşmamıştır. Morutan, Cicaldau, Mohamed, Sacha Boey, Berkan, Taylan gibi depresif ve asosyal futbolcuların bu takıma 1 gram faydası olmaz..

Bize sahada isyan eden, gerekirse hakemle kavga edecek ve yırtıcı oyuncular lazım.. Yukarda saydığım oyuncuları maçlarda dikkatli izleyin; Faul pozisyonlarında bile hakeme itiraz etmiyorlar. Hatta faul yapılan arkadaşının yanına bile gitmiyorlar. Acilen bu tür oyunculardan kurtulmamız lazım.

Aynı muhabbetler sıkmış olabilir ama bize tam olarak şu lazım:

Ujfalusi karakteri stoper ki bu bence elimizde mevcut, Melo karakterinde yırtıcı bir dos, Sneijder karakterinde bir lider ve Elmander karakterinde yırtıcı forvet. Oyuncu aynı zamanda karakter demek ne kadar yetenekli olursa olsun.

Fifa kariyerimde 20 Ocak 2023 tarihinde 60m Euro bedelle barca ya transfer oluyordu.

Bu tabi anca oyunda olur.

Sezona bununla as forvet olarak baslarsak vah ki ne vah.

Geri
Üst Alt