# Mostafa Mohamed

Mohamed iyi niyetli değilmiş kafası burada değil bir kere adam Fransa'ya gitmek için her şeyi yaptı ve orada da kalır. 6 milyon euro gelir bize ha olur da bu takımı alamaz o zaman da 8 + bonusa başka bir takıma gider oradan. Ama 10 milyon üstü edecek bir şey henüz ortaya koymadı. Yeteneği var ama mental ve istikrar da önemli.

Verdiğimiz parayı çıkarsak yeter dünyada her sene yüzlerce potansiyeli olan oyuncu keşfediliyor.

Araplardan falan topçu alacaksan Max 2 milyon falan vereceksin. Aynı parayı bir kuzeyliye versek belki de farklı bir son yaşardık.

Kopenhagdan 2milyona alınan Höjlund ortada. Sturm Graz gibi bir takımda yaptıklarıyla 6 ayda değerini 20'ye katlayıp transfer oldu mu oldu. Bizde her 6 ayda bir fransa da fransa diye yanıp tutuşan herifin nazını bekledik.
Oynamak isteyen kende bir kariyer çizen bir şekilde bunu yapıyor.

Hiç hayale falan girmeden direkt hülle yoluna girip aradan 2-3 milyon euroluk bir sakal alıp geldiği gibi fransaya uğurlayacaktık.

Biz de iyi performans göstereceğini ben de düşünmüyorum ama Nantes düşer ve satın almayı kullanmaması bizim için kötü senaryo olmaz bu performansını devam ettirirse Nantes 6'ya alamaması bizim belki 2-3 milyon daha fazla paraya başka bir Fransa takımına satmamızı sağlar. Ama bu performansını görüp satmamazlık yapmamalıyız çünkü bizde olmaz bu oyuncu.

Mostafa Mohamed ve Morutan umarım bu yaz iyi bonservis getirisiyle satılabilir

İstediği kadar iyi oynasın, herifin aklı, gönlü burada değildi, başarılı olamaz.

Başlamış yine futbolcumuzu değersizleştirme haberleri büyük kuşların oyucusu olsaydı 20 milyon eurolar havada uçuşurdu.

Çok seviyordum bu elemanı ama kanımca hiçbir zaman 20 M etmeyecek.

Fransa liginde iş yapması iyidir nantes düşer başkası alır referansı var sonuçta

Stil olarak Icardi'ye de benziyor ha, alt yapı ve mentalite farkı var işte.

İkisinin de dribblingi yok dış şutu yok ama zbam diye gömüyorlar, şut tekniğini ayrı tutarsak. Pasörlük konusunda MM de bazen olmadık işler yapıyordu.

Velhasıl futbol dışı mental sorunları var ikisinin de, bulunduğu yerleri benimsemeleri gerekiyor. MM bizi benimseyemedi.

Stil olarak Icardi'ye de benziyor ha, alt yapı ve mentalite farkı var işte.

İkisinin de dribblingi yok dış şutu yok ama zbam diye gömüyorlar, şut tekniğini ayrı tutarsak. Pasörlük konusunda MM de bazen olmadık işler yapıyordu.

Velhasıl futbol dışı mental sorunları var ikisinin de, bulunduğu yerleri benimsemeleri gerekiyor. MM bizi benimseyemedi.

Mesela geçen sezon Beşiktaş maçında Kerem'in kafa gölünde açtığı ortayı hayatta beklemezdim Mostafa'dan.

Geri
Üst Alt