# Mostafa Mohamed

Nantes bunu almayacak biz de zaten €6m verip alacak takim bulamayacagiz

Opsiyonun düşük olması değil de zorunlu olmaması sıkıntı. Dönmesini hiç istemiyorum bu memnuniyetsiz kazmanın. As forvet desen, İcardi' den sonra komik olur, yedeği olarak bile yetersiz...

Dönüş bileti falan almasın babası bulsun bi kulüp, bizden uzak nereye yakın olursa olsun

Fransa fransa diye ağlıyordu al sana fransa

Nantes almasa bile illaki baska bir alici cikar buna. Ha olmadi ozaman gelir pasa pasa bizde oynar.

Geçen sene bizdeki performansının aynısına erişmiş.

Yerine oynayan da Kamerunlu bir forvet, çift forvet devam etmiyorlar anlaşılan artık.

Forvet ihtiyacı olan birisi alır diye düşünüyorum hala.

6-8 iyi opsiyon rakamlarıydı, geçen seneki haline fazlası çıkmazdı zaten. Kendine bakmıyor belli.

Yaz geldi paramızı verin lan. Borç kapatacağız

Nantes bonservisini almaz deve arası zorunlu opsiyonlu Delort'u aldılar ha bana kalırsa Mostafa kendisinden daha iyi mevcut durumda o ayrı. Nostafa'ya talip çıkar 5-6 milyonarahat bir şekilde diye düşünüyorum. Juventus'a falan iyi asisti var o maçlar da gayet iyi oynadı aslında yedek kalmayı çok da hak etmiyordu.

Avrupalı mentali sorunlu arap topçuya para bağlamaz.Bizdede işi yok bu saatten sonra.

bu da cagne gibi geri dönecek. onu satamamışık. inş bunu aldığımız fiyata satarız en azından

€3-4m veren belki çıkar. Bence yollayak gitsin.

Her türlü satilir, menajeri iyise zaten fransada ac cok piyasa yaptisa baska bir takima götürür. Yönetimin acemiligine denk gelmis bir kiralik oldu. Opsiyonla ya hic göndermiyecektin yada zorunlu olacakti.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1 milyon bile verseler sepetlemek lazım bizim için 5.forvet bile olamaz

mental olarak klasik arap topçusu,temiz kazık yedık

Geri
Üst Alt