# Mostafa Mohamed

Adamlar sacma sekilde delortu alabildiler. Yoksa opsiyonu cekerlerdi bencr
Bir aksilik olmazsa 5-5,5'a alan bir kulüp -en kötü zorunlu satın alma- buluruz diye düşünüyorum ama bu işten zarar ettik. 4 milyon dolar peşin aldığımız adamı 120 ay taksitle falan veririz. Zamalek'te çürütecektik.

Golünü atmış bugün

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tüm şark topçuları gibi esas sorunu mental. yoksa bi anadolu takımında oynasa ağzımızın suyu aka aka izlerdik büyük ihtimal.

Gelecek sezon şampiyonlar ligi elemelerinde ekibimizi taşıyacaktır.

Nantes, Delort transferinden pişman herhalde adam geldiğinden beri katkı veremedi. Mohamed > Delort net. Lakin Delort'un opsiyon zorunlu sanırım. Nantes o yüzden Mohamed'in bonservisini almayabilir lakin Mohamed her türlü 6-8 arasına alıcı bulur iyi piyasa yaptı AL'da 2 gol 2 asist, ligte 6 gol 3 asist.

Yunus ve Barış Alper oyun içinde çevresiyle iletişimde ne kadar kötüyse Mohammed de öyle. Sürekli orta açacaksın, açık alanda önüne vereceksin de gol atacak. Bizim oyunun forveti değil bence.

Geri kalan 11 macta 4-5 gol katkisi olsa, sezonu nerdeyse 20 gol katkisi ile kapatmis olacak. Bence o zaman rahat alici buluruz.

gelsin bir sans daha verelim derim boey de gomuluyordu kendisini ispatladi

tek cekincem misirlilar acayip bir millet cok cikarci ve benciller sadece kendilerini dusunurler
Morutan için aynı şeyi düşünüyorum ben de, sadece Boey de değil dün mesela Torreira oyundan çıkıp Berkan giriyor iyi be diyorum Berkan nitelik katar takıma ayakta durma konusunda diye rahat ediyorum. Geçen sene 1-0 öndeyken Berkan herhangi bir yerde topla buluşunda Allahım inşallah hata yapmaz diye dualar ediyordum. Bir benzeri Barış Alper için de geçerli

Belki de Morutan bu kadro içinde o ince işleri yapmaya odaklanır sadece, tutup takımın kurtarıcısı olmak zorunda kalmaz

Geri
Üst Alt