# Mostafa Mohamed

Lyon maçında savunma arkasına güzel 1 koşu yaptı ve şutunu çekti kaleciden dönen top rakibin defansına çarpıp gol oldu :D Mostafa Mohamed de şaşırdı bu gole yav :D

Müthiş 1 orta geldi kendisine Florent Mollet'ten topa dokunsa goldü dokunamadı kaleci topu kornere gönderdi..

Seneye gomis giderse gelsin oynasın Fransa yi da görmüş oldu ölüyordu Fransa diye diye .

Vermiyoz kardeşim gönderin oyuncumuzu.
Millete gelince 31 yaşındaki çöp tenekesine 5 milyon zorunlu opsiyon bizimkine gelince belki alırız.
Mohamed +6 milyon =blas işinize gelirse.
Gel lan geri seni daha güzel takıma okutacağız.

bir tane daha atti ama VAR iptal etti

Misirli futbola ilgili bir arkadasla sohbet ettik gecen
mohammed neden boyle diye sordum o da mental sorunlari var dedi.
mohammed salah'a ozeniyor EPL'ye gitmek istemis once ama olmamis onun hayal kirikligini yasamis yani bizim sandigimiz gibi fransa ilk hedefi degilmis tabii kim ne yapsin mohammedi ingiltere'de..

dedim bize geldi cok iyi basladi sonra kayboldu gitti cok isteksizdi , zaten oyle kafasi futboldan kopuyormus bu arkadasin bizdeyken cok belliydi fransaya gitmek istiyordu hoca da surekli oynatmayinca iyice koptu takimdan.

25 yasina geldi artik ayaklari basmasi lazim daha devamli ve disiplinli olmasi lazim

Misirli futbola ilgili bir arkadasla sohbet ettik gecen
mohammed neden boyle diye sordum o da mental sorunlari var dedi.
mohammed salah'a ozeniyor EPL'ye gitmek istemis once ama olmamis onun hayal kirikligini yasamis yani bizim sandigimiz gibi fransa ilk hedefi degilmis tabii kim ne yapsin mohammedi ingiltere'de..

dedim bize geldi cok iyi basladi sonra kayboldu gitti cok isteksizdi , zaten oyle kafasi futboldan kopuyormus bu arkadasin bizdeyken cok belliydi fransaya gitmek istiyordu hoca da surekli oynatmayinca iyice koptu takimdan.

25 yasina geldi artik ayaklari basmasi lazim daha devamli ve disiplinli olmasi lazim
30 yaşında futbol oynamaya karar verip tsl’de Göztepe ile şov yapacak demek

Geri
Üst Alt