# Mostafa Mohamed

Aldığımız fiyata birine çaksak başarı sayarım bundan bişey olmaz, aynı şekilde Morutan da.

Gelmesin bu bea başka adam mı kalmadı
Arabistandan 2-3 veren olur satalım

Aldığımız fiyata satabiliyorsak satalım yoksa takımda kalsın, yedek santrafor olarak iş yapar.
Taraftar sürekli değişiklik istiyor yeni transfer istiyor, aç gözlü bir taraftarımız var.
Sürekli tüketim tüketim.
Zaten bunlara kalsa berkan ve boey de çöptü. Boey parladı, berkan da olivierayi felan hiç aratmadı.
Yani 2 sene önceki oyuncuları bu kadar kolay harcamamak gerekiyor şu takimla başarılı olacaklarını düşünüyorum buna cica ve morutan da dahil

FT döneminde bizim hiçbir oyun sistemimiz yoktu. Bu adamları besleyen yoktu.. Harcandı gitiler sistemsizlikten.. Aynı kefeye Morutan'ı da koyuyorum.. Yazık ettik bu çocuklara ama biz bu takımla farklı Mustafa ve Morutan görebiliriz..

fazla zorlanmadan yollamaliyiz

Adam çok iyi başlamıştı. Ankaragücü maçı olmalı tam hatırlamıyorum haksız bir kırmızı kart, üstüne korona bu adamı geri götürdü. Yoksa tam bir Çakıcı forvetti.

geçen sene gtünü yırtıyordu fransa fransa diye hadi gene gitsin bakalım istiyorlar mı ???!!!!!

Hazırlık kampında kendini kanıtla kal takımda.

İlk geldiği günlerdeki performansını hala unutamıyorum hayran bırakmıştı kendisine hatta bir an önce opsiyonun kullanılmasını istiyorduk. Umarım en azından o günlere dönebilir çok işimize yarar eleme maçlarında.

İstanbul'da kalmak istemiyormuş NEF Topkapı'dan bile ev istemedi AYI

FT döneminde bizim hiçbir oyun sistemimiz yoktu. Bu adamları besleyen yoktu.. Harcandı gitiler sistemsizlikten.. Aynı kefeye Morutan'ı da koyuyorum.. Yazık ettik bu çocuklara ama biz bu takımla farklı Mustafa ve Morutan görebiliriz..
Bu takım da daha iyi olacağını bende düşünüyorum ama Fatih hocaya haksızlık etmemek lazım bugün 20 milyon Euro üstünde bonservis beklediğimiz oyuncular varsa bu Fatih hoca sayesinde.Boey Nellson Kerem Barış Alper Yılmaz bu oyuncuları hoca kazandırdı Mostafa Mohammed ve Morutan da patlama yapamamış ama halen piyasasi olan oyuncular.Ulkemizde direk genç oyuncularla çıkınca başarı gelmiyor.

Geri
Üst Alt