Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 20.717
- 17.546
- 1.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olm adam canım acıdı vs diyor. Ne diyelim işte yemiş bişeyler ki acımış doğru mudur @Melih Sönmez
artanı sana ayırırız
Forumdaki tek Y. Sever'e ayıralım onu @Rahmi Y. Severartanı sana ayırırız
La bi dur mikser gibi krdsm yaForumdaki tek Y. Sever'e ayıralım onu @Rahmi Y. Sever
Bütün okları kendisine yönlendireceğim bi dur yav.
@Berke Deniz sence @Emrah Duvar Tayland'a gitmiş midir?Konu: Motorine zam
Ama mesajlara bakiyorum; insanlar kendilerini nasıl tatmin ediyor ve hangi tercihleri var!
![]()
Her hafta gördüğümüzü ve artık iplemediğimizi gösteriyoruz bence bu tip konuşmalarla ama @Emrah Duvar anlayamıyor tabii. @Melih Sönmez ile bir nevi protesto ediyoruz.Konu: Motorine zam
Ama mesajlara bakiyorum; insanlar kendilerini nasıl tatmin ediyor ve hangi tercihleri var!
![]()
@Melih Sönmez yapıyor hep admirim. Bir anlık benim ve @Berke Deniz in gafletinden faydalandı.Konu: Motorine zam
![]()
az kaypak değilsinHer hafta gördüğümüzü ve artık iplemediğimizi gösteriyoruz bence bu tip konuşmalarla ama @Emrah Duvar anlayamıyor tabii. @Melih Sönmez ile bir nevi protesto ediyoruz.
Neyse gidip az sonra 100 liralık alayım benzini. 3 güne biter. Eskiden 50 liralık alırdık
Kes liboşaz kaypak değilsin
@Melih Sönmez dövizleri bozdurup motorin alacakmışKes liboş
Size ozel bir forum ayarlayabilirim sadece ucunuz orada olursunuz ve istediginizi konusabilirsinizHer hafta gördüğümüzü ve artık iplemediğimizi gösteriyoruz bence bu tip konuşmalarla ama @Emrah Duvar anlayamıyor tabii. @Melih Sönmez ile bir nevi protesto ediyoruz.
Neyse gidip az sonra 100 liralık alayım benzini. 3 güne biter. Eskiden 50 liralık alırdık
Bana uyar amirimSize ozel bir forum ayarlayabilirim sadece ucunuz orada olursunuz ve istediginizi konusabilirsiniz![]()
Dizel alan delidir@Melih Sönmez dövizleri bozdurup motorin alacakmış
çok ince ve düşünceli bir admirsin. Sana öncelikle şükranlarımı sunuyorum. Biz diğer arkadaşlarımızı özleriz.Size ozel bir forum ayarlayabilirim sadece ucunuz orada olursunuz ve istediginizi konusabilirsiniz![]()
ebe doğduğunda popon yerine kafana mı vurdu oğlum senin? adam atacak.Bana uyar amirim![]()
sek iyi oluyor.Motorin sever misiniz?