Motosiklet Önerileriniz

Barış Çetiner

Ulubatlı Souness
Forumda otomobil bölümü var motorsiklet bölümü neden yok :confused:

Neyse konuya gelelim üniversite öğrencisiyim fazla yakmadığı ve bütçeme uygun olması memleketim ile üniversitenin arasının 90 km olmasından dolayı hafta sonları rahatlıkla gidebilmem için honda cbr 250 R düşünüyorum bütçem 10 11 bin 2012 2013'leri o civarlarda siz ne tavsiye edersiniz doğru fikirdemiyim ? cbr 250 r alayımmı yoksa onu alma şunu al daha iyi olur derseniz önerilerinizi bekliyorum.

vallahi niyesini bilemem ama cogu motorsiklet sürücülerinin arizali tipler olduklarini düsünüyorum..hele o harley süren tayfanin neyin kafasini yasadiklarini bi türlü cözemedim:)

★☆★

hyosung gt 250r

Hyosung-GT250R-review-BikeAdvice-30.jpg

butceyi az bir yukselt yonlendireyim, oder seni bir yere yolliyayim orada essah bir chopper toplatabilin lakin benim verecegim direktifler ilen yine daha pahali olur. cbr o paraya rahad bulursun lakin luzumsuz ve tehlikeli bir alet.

senle hyosung tartışması yapamıcam bende biliyorum bi honda olmadığını ( kalite olarak ) ama fiyatına göre ve 600 cc alınmyacaksa cbr 250 den önde gelir BENCE
Alın kardeşim 600 cclikleri alin Hyosunglari daha iki günlük motosiklet surucusuyken :)
Anlaşılan sen sadece motosikleti sekil için kullanıyorsun o yüzden ben senle tartışmaya girmeyecegim :)

kardeş şuan yanlış bi tercih yapmak üzeresin 90 kilometre günlük gidiş geliş yapmayı planlıyosan eğer o alet ile yapamazsın ayrıca kış yaklaşıyoken hiç yapamazsın dahası yolda arabaların kamyonların arasında rüzgardan tehlikelerden hiç kaçamazsın yakıt olarak uygun tek silindirli daha büyük ccli rüzgar koruması daha iyi olan dik oturuş pozisyonlu 2.el bişey almanı öneririrm..

pardon günlük değil hafta sonları demişsin ama yinede pek bişey değişmeyecek
birde soru tabi:ilk motorun mu olacak?

Son düzenleme:
Yamaha Crypton var bende. Tavsiye ederim :D

CBR 250R iyidir iyi ;)

kardeş şuan yanlış bi tercih yapmak üzeresin 90 kilometre günlük gidiş geliş yapmayı planlıyosan eğer o alet ile yapamazsın ayrıca kış yaklaşıyoken hiç yapamazsın dahası yolda arabaların kamyonların arasında rüzgardan tehlikelerden hiç kaçamazsın yakıt olarak uygun tek silindirli daha büyük ccli rüzgar koruması daha iyi olan dik oturuş pozisyonlu 2.el bişey almanı öneririrm..

pardon günlük değil hafta sonları demişsin ama yinede pek bişey değişmeyecek
birde soru tabi:ilk motorun mu olacak?
yok today vardıda oda motor sayılmaz sanırım 8 yıl bindim :D 50 lik :D vitesli evet ilk motorum olacak sadece 3 yıl önce a2 sınavında sürdüm vitesli mecburen ybr di oda arabadan aşina olduğum için pek zorlanmadım debriaj vites vs

Cbr sahibiyim kardeşim sorun varsa sorabilirsin
sordum işte önerirmisin cbr 250 r 10 11 bin temizlerinin piyasası antalya merkez ile manavgat arası gider gelirim hafta sonu hafta içide okul ev arası işte şehir içi o uzak değil ev okulun dibinde işte gezmeye felan kullanırım bazen kemer kaş olimpus demre 100 150 km mesafelere geziye giderim

sordum işte önerirmisin cbr 250 r 10 11 bin temizlerinin piyasası antalya merkez ile manavgat arası gider gelirim hafta sonu hafta içide okul ev arası işte şehir içi o uzak değil ev okulun dibinde işte gezmeye felan kullanırım bazen kemer kaş olimpus demre 100 150 km mesafelere geziye giderim

Daha önceden motosiklet sahibi oldunuz mu?

yok today vardıda oda motor sayılmaz sanırım 8 yıl bindim :D 50 lik :D vitesli evet ilk motorum olacak sadece 3 yıl önce a2 sınavında sürdüm vitesli mecburen ybr di oda arabadan aşina olduğum için pek zorlanmadım debriaj vites vs
today sayılmaz 250lik bişey başlangıç için ideal hafif kilo ayrıca. ben önce sormadan öneride bulundum.cbr kaliteli az yakar ama yakından bi gör derim çünkü küçük bi motor fotojenik resimler aldatıcı olabilir.

today sayılmaz 250lik bişey başlangıç için ideal hafif kilo ayrıca. ben önce sormadan öneride bulundum.cbr kaliteli az yakar ama yakından bi gör derim çünkü küçük bi motor fotojenik resimler aldatıcı olabilir.
biliyorum yakın bir arkadaşımda var gayet memnun ve geziyor tüm antalya bölgesini motorcularla motorcu çevremde geniş hatta bende katılırım alırsam büyük ihtimal 600 lük 1000liklerle geziyor arada bir 250 felan basıyorlarda gaz kestiklerinde sorun olmuyor yetişiyorum diyor :D

Geri
Üst Alt