Motosiklet Önerileriniz

today sayılmaz 250lik bişey başlangıç için ideal hafif kilo ayrıca. ben önce sormadan öneride bulundum.cbr kaliteli az yakar ama yakından bi gör derim çünkü küçük bi motor fotojenik resimler aldatıcı olabilir.
düşünme sebebimde o zaten küçük ve hafif sakin sakin gider gelirim 90 100 şehirlerarası

Alın kardeşim 600 cclikleri alin Hyosunglari daha iki günlük motosiklet surucusuyken :)
Anlaşılan sen sadece motosikleti sekil için kullanıyorsun o yüzden ben senle tartışmaya girmeyecegim :)

honda cbr 250r ın duruşu hyosung yanında bisiklet gibi kalıyor. cbr 250 çok cılız . hyosung insana motora bindiğini hissettiriyor. + olarak çift silindirli olmasına hiç girmiyorum bile .250cc için yapıyorum bu yorumu. ancak 600cc de hangisi dersen o zaman kafadan honda derim. ancak orda da farkı 50 cc arttırarak kapamayı düşünmüş hyosung. hala kalkmış bana şekil için diyorsun

süpersport olarak düşünüyorsan cbr 250r malzeme kalitesi ve yakıtıyla doğru tercihdir ama 90-100 km yol yapacağım diyorsun o yüzden kullanımı rahat bir motor seçmen daha yerinde olacaktır. bunu da Chopper / Cruiser tarzı veya enduro tarzı motorla yapabilirsin. ha süpersportla uzun yol yapan yok mu var. lakin bu seni ciddi anlamda yorar. o yüzden git 250'lik bir chopper al, sırt desteği taktır arkana yaslana yaslana gez dolaş. yok biraz fırlamayım, virajları severim düz süremem, dağa bayıra çıkar motorun tadını çıkarırım dersen enduro tarzı bir motor alman lazım. misal ktm duke 200 başlangıç için ideal bir makinedir.

Son düzenleme:
honda cbr 250r ın duruşu hyosung yanında bisiklet gibi kalıyor. cbr 250 çok cılız . hyosung insana motora bindiğini hissettiriyor. + olarak çift silindirli olmasına hiç girmiyorum bile .250cc için yapıyorum bu yorumu. ancak 600cc de hangisi dersen o zaman kafadan honda derim. ancak orda da farkı 50 cc arttırarak kapamayı düşünmüş hyosung. hala kalkmış bana şekil için diyorsun
Arkadaşım sen burada daha önceden sadece Honda Today kullanmış bir adama gtr250 oneriyorsun. Buna dikkat et ilk önce.
Çok kez kullandım arkadasimdan, motosikletleri bazen degisiriz emin ol ciddi şekilde fark var oturuş pozisyonunda. Sen gelmiş neredeyse hic tecrübesi olmayan bir adama gtr250 oneriyorsun.
Allah aşkına söylesene bana 180-190 la mi kullanıyorsunuz motosikleti?
Cbr 250 gayet sağlam az yakan ve arkadaş için uygun

Önerim şudur ki motosiklet almayın.

Aldım beyler cbr 250 R 2012 5800 km de çok fena ben bu kadar hızlı olduğunu düşünmüyordum almadan önce

hortlatmış gibi olacak ama,

insan biraz foto koyar lan illa söylemek mi gerekiyor.

ayıpsın ustat koyalım ama öyle arabası motorunu fotomodele sokan tiplerden değilim :D sahilde çekmiştim satarsam ileride anısı bulunsun diye koyayım :)

10169260_737944776255187_269769377228028003_n.jpg

Aslinda bu sene düsünüyordum ama denk gelmedi isler gücler. 2018 yili icin ilk hedeflerimden birisidir motosiklet ehliyetini almak.

3 senedir motosiklet sektorundeyim.

Enduro segmentine portbagaj imalati yapiyoruz. Kendi markam var. Kisa vadede dunyaya acilmayi hedefliyorum

Kendi motosikletlerim de oldu bu surecte. En cok hosuma giden Yamaha Tenere 660 oldu.

Enduro segmenti bence kullanis acisinda racing motorlarda daha konforlu.

Enduro konusunda daha aydinlatici olabilirim.

c49caf9fcdee1ec8ccefa8196d19fc81.jpg
e28ea099a11f8662a197e748e4d5721a.jpg

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt