Mourinho: "10-0 yenmek isterim."

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
jose_mourinho.jpg

Ligde konuk ettikleri Everton'ı 93'üncü dakikada bulduğu golle yenen Chelsea'nin Menajeri Jose Mourinho, Galatasaray eşleşmesini değerlendirdi ve şaka yollu ekledi, "Orada 10-0 yenmek isterim."

Takımın bazı eksiklikleri olduğunu kabul eden Jose Mourinho, Şampiyonlar Ligi'nde Drogba'yla yeniden karşılaşacak olmalarıyla ilgili olarak, "Hala iyi, hala tehlikeli. Onu çok iyi tanıyoruz ve onunla karşılaşacak olmak garip bir duygu. Daha önce de onunla karşılaştım. Inter'i çalıştırırken, Chelsea'yle karşılaştık. Geçen yıl ise Real Madrid'le Galatasaray'la karşı karşıya geldik. İstanbul'da kaybettik ve bize zorluk çıkardılar. Ancak Galatasaray, sürekli zor bir deplasman ve taraftarı da öyle" dedi.

Didier'e saha içinde ve dışında saygı duyduğunu kaydeden Portekizli teknik adam, "Sürekli çok iyi arkadaş olacağız; çünkü o Chelsea'nin gerçek efsanesi. Maç içerisinde ise sadece arkadaşız ve Galatasaray'ın iyi oyunculara sahip çok deneyimli bir takım olduğunu iyi biliyoruz" ifadelerini kullandı.

Ajansspor

İnşallah eleriz de sustururuz şu ingilizleri.... ALLAH yardımcımız olsun..

Yakışmadı bu sana Mou..

Tapatalk

Mourinho enteresan bir şekilde Galatasaray eşleşmesine hiç konsantre değil gibi geldi bana. Ne bu zamana kadar açıklama yaptı, ne maç takibi yapmak için Türkiye'ye geldi. Şimdi de kalkmış hiç bir zeka pırıltısı olmayan saçma bir açıklama yapmış. Geçen gün de gönderilen Riera tehlikeli demişti. İngiltere Lig Kupası'ndaki alt lig takımlarını bile önemseyen Mourinho'dan eser yok ya da bir hinlik peşinde. Çözemedim..

Bi gün bu takımı calıstıracaksın Jose...

Serefsiz Türk medyasi söylediklerini carpitiyor. Atlamayin hemen.

Adamlar Mourinho´ya "Chelsea gol atmakta cok zorlaniyor, ne düsünüyorsunuz?" diye sordular.

Morunho da "Bende 10-0 kazanmak isterim ama golcülerimizin yetersiz olduguna katiliyorum" dedi.

Galatasaray´la hicbir alakasi yok söylediklerinin. Serefsizler güya bize vuracaklar böyle basliklarla.

Adamlar Mourinho´ya "Chelsea gol atmakta cok zorlaniyor, ne düsünüyorsunuz?" diye sordular.

Morunho da "Bende 10-0 kazanmak isterim ama golcülerimizin yetersiz olduguna katiliyorum" dedi.

Galatasaray´la hicbir alakasi yok söylediklerinin. Serefsizler güya bize vuracaklar böyle basliklarla.

Orijinal metini paylaşır mısın.

Taptap

Adamın konuşmalarında bir kısmını cımbızla alıyorlar bizim millette gaza geliyor. Adam orada 10-0 yenmek isteriz ama bu mümkün değil turu geçen takım 2 maçın 90. dk sına kadar belli olmaz diyor. Ayrıcada Hem Galatasarayı, hem taraftarı, hemde Drogbayı ayrıca methetmiş adam ;) :)

Şakacı seni :))

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Mou iyidir dememistir boyle bisey desede zaten ilginc bir yapisi var kucumseme amacli dememistir. Yakin zamanda 3.5 attigi olmustur Arenada cunku :)

tapatalk

Sizde okumadan yorum yapmayın saçma insanlar.

Bak bakalım dişi var mı..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Bizim medya boyle basliklari tam tersine hirslndirmak için atar, taraftar ve futbolcu motive olur.

Hi superlig maçlarindan once/sonra yada avrupa maçini kaybetsek her pisligi yapiyorlar, ora ayri zaten medyanin cogunlugu fenerde.

2. maç 11 atarız madem öyle.

Şaka bir yana demez öyle şey Mou. Medyamız kendine göre alıp sunmuş haberi.

Daha dun yazdim ayni seyi, Mourinho "kimin tur atlayacagi sonuna kadar belli olmaz" demis, bizim gazete musveddeleri "mac berabere biter" diye cevirmisler.

Geri
Üst Alt