Mourinho 9 Futbolcunun Biletini Kesti!

Arif Çelik

Hocaların Hocası

UEFA Avrupa Ligi'nde genç bir takımla sahaya çıkan AZ Alkmaar'a 3-1 yenilen Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho'nun radikal kararlar aldığı kaydedildi. Ocak ayında bazı isimlerle yolların ayrılması bekleniyor.

Sarı lacivertlilerde ocak ayında önemli vedaların yaşanması bekleniyor. Bu doğrultuda teknik direktör Jose Mourinho tam 9 futbolcunun biletini kesti. İşte sarı-lacivertlilerde ara transfer döneminde ayrılması beklenen isimler.

Samet Akaydın

Levent Mercan

Rodrigo Becão

Serdar Aziz

Bartuğ Elmaz

Oğuz Aydın

Cengiz Ünder

Burak Kapacak

Cenk Tosun

Haber Kaynağı : 12punto

Oğuz Aydın'ı nerde denedi gördüki biletini kesti - yazık oldu çocuğa

cengiz bıyığını kaşımışıtr bu karar üzerine

Bartuğ elmaz ne hali varsa görsün - kendi seçti bu yolalrı mirsad'a güvenerek

serdar aziz -lol

becao - bence bunu yapma lüksü yok , stoper rotasyonu darmadağın olur heriflerde ki cağları yuhlamaya başlarlar yakında...

cenk tosun - bwhahahahahahahaha - acun kredili kendisi hani osimhen bile oynayamaz moduydu

levent mercanı inat edip inşallah hiç oynatmaz

samet - lol

futbol tkaımı dediğin 11 kişiden olusuyor ya. mou nun kayığına binerse bu fb .. tutar.
yalnız eskiler tamam da oguz aydın ve mercan'a hiç şans verilmeden gönderilmek istenmesi de tuhaf. madem beğenmiyosun neden aldın. şu olay bizim basımıza gelse denmedik bırakılmaz okan'a.
ikisine total kaç m bonservis verdi bunlar?

futbol tkaımı dediğin 11 kişiden olusuyor ya. mou nun kayığına binerse bu fb .. tutar.
yalnız eskiler tamam da oguz aydın ve mercan'a hiç şans verilmeden gönderilmek istenmesi de tuhaf. madem beğenmiyosun neden aldın. şu olay bizim basımıza gelse denmedik bırakılmaz okan'a.
ikisine total kaç m bonservis verdi bunlar?
o almadıki

öyle desen şu cevabı verir "stada ilk geldiğim günde , sizlerle tanışırken söyledim , ben şampiyon olmak için geldim - hangi oyuncu bana lazım önemli değil - ben bana şu oyunucyu alın demem yönetime" - dedi bunu bu arada.

yönetim aldı ikisinide. birini biz sulanmayalım diye geçen sezon hurma hıyarıyla bağladılar
diğerini sırf biz almayalım kerem yerine diye basıp aldılar (ikinci apokerim vakası olmasın diye)

bir noktada eleştiriyordum kağıt üstünde lazım isimdi bize açıkçası genç yerli olarak ama biz alsak Yunus bu çıkışı yapamayabilirdi.

UEFA Avrupa Ligi'nde genç bir takımla sahaya çıkan AZ Alkmaar'a 3-1 yenilen Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho'nun radikal kararlar aldığı kaydedildi. Ocak ayında bazı isimlerle yolların ayrılması bekleniyor.​

Sarı lacivertlilerde ocak ayında önemli vedaların yaşanması bekleniyor. Bu doğrultuda teknik direktör Jose Mourinho tam 9 futbolcunun biletini kesti. İşte sarı-lacivertlilerde ara transfer döneminde ayrılması beklenen isimler.​

Samet Akaydın​

Levent Mercan

Rodrigo Becão​

Serdar Aziz

Bartuğ Elmaz

Oğuz Aydın

Cengiz Ünder

Burak Kapacak​

Cenk Tosun​

Koyu renkli ve italikli olan kişiler daha da beter olsun.

neyse bu herifinde balonu patladı hemde bizi yendikleri için kendilerini galaksinin en iyi takımı havasına büründükleri havayla konuşmalarda yaptılar

taraftarları gene koyun gibi inandı bunlara.

tazmanatla yollamazlarsa en azından 1 sene daha bi cacık olmayacak bunlardan ve mali yönden göçecekler.

bizim 14 yıllık rekoru kırmak için emin adımlarla yürüyorlar.

ali koç başkanlık süreci devam ederken iyice arayı açmamız lazım.

Gs kompleksiyle alınıp hayatı kaydırılan 3 adam daha ; levent mercan, oğuz aydın, bartuğ

o almadıki

öyle desen şu cevabı verir "stada ilk geldiğim günde , sizlerle tanışırken söyledim , ben şampiyon olmak için geldim - hangi oyuncu bana lazım önemli değil - ben bana şu oyunucyu alın demem yönetime" - dedi bunu bu arada.

yönetim aldı ikisinide. birini biz sulanmayalım diye geçen sezon hurma hıyarıyla bağladılar
diğerini sırf biz almayalım kerem yerine diye basıp aldılar (ikinci apokerim vakası olmasın diye)

bir noktada eleştiriyordum kağıt üstünde lazım isimdi bize açıkçası genç yerli olarak ama biz alsak Yunus bu çıkışı yapamayabilirdi.
ali koç un bodrumdaki fb gecesinde acıklaması var ya öyle bi oyuncu aldık ki mou bile heyecanlı falan diye.

Becao ve Aydın için hatalı karar olur, Tosun zaten 3. forvet ne bekliyorlar anlamadım da muhtemelen klasik basın uydurması hareketler.

Diğer oyuncular zaten yok namında, 15 milyona Cengiz büyük kaçtı yalnız

Becao o yediği çalımdan sonra ben direk biletini kendi paramla alırdım mourinho olsam

ali koç un bodrumdaki fb gecesinde acıklaması var ya öyle bi oyuncu aldık ki mou bile heyecanlı falan diye.

ali koç mou ile beraber bir bütünmüş gibi konuşuyor her zaman - hangi dediği tutarlı ki herifin.

mourinhoda çok dikkatli - vakti gelirse ben dediğimin arkasındayım , yönetim bana bunu verdi - sonuç bu oldu diyebilir son söz olarak. tüm tavrı o yönde , bir yandan taraftara yaranacak pozlarda veriyor.

hele hele newcastle muhabbeti doğruysa (ki şampiyonluk hedefi olmayan - arap sermayeli takım . mou için aslında biçilmiş kaftan) - bak nasıl saçmalıyor burda kovulmak için.

Serdar Aziz
Bartuğ Elmaz
Oğuz Aydın
Cengiz Ünder
Samet Akaydın
Levent Mercan

Maçın ırzına geçen bu arkadaşların bilerinin kesilmesi doğru hamle. Tebrikler mourinyo teşhisi güzel koymuşsun. Koreli falan vardı yada emre mor hala bunlarında onun da biletini kesseymiş iyi olurmuş.

:asd::asd: ulan serdar aziz 3 senedir kadro dışı yattığı yerden para sömürüyor, adamı zamanında holigan olarak kulandıklarından bir şey de yapamıyorlar sözleşmesinin bitmesini bekliyorlar. Bu ne dallamaca bir çaba.

UEFA Avrupa Ligi'nde genç bir takımla sahaya çıkan AZ Alkmaar'a 3-1 yenilen Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho'nun radikal kararlar aldığı kaydedildi. Ocak ayında bazı isimlerle yolların ayrılması bekleniyor.​

Sarı lacivertlilerde ocak ayında önemli vedaların yaşanması bekleniyor. Bu doğrultuda teknik direktör Jose Mourinho tam 9 futbolcunun biletini kesti. İşte sarı-lacivertlilerde ara transfer döneminde ayrılması beklenen isimler.​

Samet Akaydın​

Levent Mercan​

Rodrigo Becão​

Serdar Aziz​

Bartuğ Elmaz​

Oğuz Aydın​

Cengiz Ünder​

Burak Kapacak​

Cenk Tosun​

Daha taksidi bitmedi
Fenere imza atan genç oyunculara ders olsun

Geri