Mourinho: "Atilla Karaoğlan'ı bir daha bizim maçlarımızda istemiyoruz"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1730659240743.png

Mourinho: "Atilla Karaoğlan (VAR hakemi) maçın en iyisiydi. Atilla Karaoğlan'ı bir daha bizim maçlarımızda istemiyoruz."

Mourinho: "Sahada olan hakem küçük bir hakemdi. Onu gören yoktu zaten"

Mourinho: "Turkiye'de nelerin olduğunu bana buraya gelmeden önce anlatmışlardı. Söylenenden çok fazlası varmış. Bu sistemi yıkmak çok zor"

Mourinho: “Hem rakiplere hem yapıya karşı mücadele ediyoruz.”

Mourinho: "Beni buraya getiren Fenerbahçe yöneticileri ancak burada olan bitenin yarısını anlattıklarını şimdi öğrendim. Yoksa tamamını anlatmış olsalardı buraya gelmezdim."

Mourinho: “Fenerbahçe ailesi her şeyin farkında. Osayi’ye yapılan kırmızı kart değil miydi? Karaoğlan çay mı içiyordu o esnada? Türk çayı mı içiyordu? Bizim bunlara artık gülmemiz gerekiyor. Ciddiye almamak gerekiyor. Bunu siz Türklerin konuşması gerekiyor. Burası benim ülkem değil. Ama siz Türkler konuşmalısınız.”

Jose Mourinho: "Bakın yurt dışında Türkiye Ligi'ni çok fazla insan izlemiyor. Londra'da muhtemelen bir tek oğlum izliyordur. Ben bu pozisyonu Instagram'a koyacağım. Yaklaşık 5 milyondan fazla kişi izleyecektir o pozisyonu ve Türkiye Ligi'nin ne olduğunu görecekler."

Hahahaha

Simdi malum sahis gibi konusur, koyunlar pesinden gider

FB ile Mou nun şerefsizlik seviyeleri aynı.

önce evinde rakibinden 3 yeme ondan sonra konuşursun yüzsüz herif, neyse fb li taraftarları kandırmaya devam et sene sonuna kadar uyut bu şekil

la çingene, sizin saha da hangi sistem vardı da 3 tane soktuk ? bir de onu anlatsana bi ara

Komik adam. VAR'daki hakemin hatası yok mesela ama sallıyor. Sahadaki hakemi konuşmuyor tabi çünkü yedikleri golü iptal etti ya. Tam bir şerefsiz ya. Hacıosmanoğlu'nu şimdi alalım sahneye tabi yerse delikanlıysa.

ooo bizim maçlara verdirip çelme mi taktıracaksınız - geçen sneden beri heriften çektiğimiz çilenin haddi hesabı yok.

bugün görmek istediği tek trabzonluya güvenerek böyle rahat konuşuyo. o sahte kabadayı da bu akşam kendini yeniden ispatlayan karaktersizler için gelecekteki milli takım hocasını harcasın daha.

Geri
Üst Alt