Mourinho Basın Toplantısı Düzenledi

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
52af70eb9406c.jpg

Chelsea'nin Galatasaray ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi son 16 turu maçı öncesinde Portekizli menajer Jose Mourinho, basın toplantısı düzenledi.

Detaylar GSC Portal'da..

Hayırlı olsun ;)

Şu anda olmak istediğim kulüpteyim. Başkanım işin bitti diyene kadar burada kalırım. Ama ben bir profesyonelim ve ilerleyen zamanda Galatasaray'da çalışabilirim.

Konuşmanın başında köpürmüş resmen Mou'da sebebini anlayamadım tam.

Özel bir görüşmeyi kaydedip sonra yayınlayanlar utanmalıdır. Utanç verici olan özel konuşmanın kamusal hal almasıdır.

Ne oldu ki acaba ?

" Rakibin Burak Yılmaz, yedek kulübesinde Umut Bulut gibi gol silahları var. Çok fazla özel oyuncuya sahipler."

Burasi dikkatimi çekti.

Kotu olduklarini o da biliyor zaten ama ne diyecek iki tane kalas oyunculari varmi diyecek.

Zaten ilerde bizim takima gelecekmis reis, atarli konusamaz o yüzden:)

★★★☆

" Rakibin Burak Yılmaz, yedek kulübesinde Umut Bulut gibi gol silahları var. Çok fazla özel oyuncuya sahipler."

Burasi dikkatimi çekti.

Beğenmese bile öyle demek zorunda. Ne desin yani rakip amatör küme takımı mı desin. Bunlardan bi halt olmaz mı desin.

Mou Gol atacak oyuncum yok demiş bir özel görüşmede. bunu kaydedip yayınlamışlar. Ondan atarlanmış konuşmanın başında.

Konuşmanın başında köpürmüş resmen Mou'da sebebini anlayamadım tam.

Özel bir görüşmeyi kaydedip sonra yayınlayanlar utanmalıdır. Utanç verici olan özel konuşmanın kamusal hal almasıdır.

Ne oldu ki acaba ?

Akpartiye ve Basbakanimizi destek cikmis Mourinho,cemaatin telekulak dinlemelerini ve bunlari kamuda yayinlamasini elestirmis..

Umut ligde berbat, Avrupada iyi.. Juventus ve R. Madride gol atmis biri.. :D

Mou ne yapacagini muhtemelen biliyor; Sneijder'i 3-4 adamla defans edip bizi kapatmak.

Toplantının başında özel konuşmaların yazılmasından falan bahsediyor anlayamadım?

Klas adam basit takımlara atmaya layık görmüyor kendini hep baba takımlara atmış.:D

Elbette bizi kendinden küçük görüyor. Zaten gün gibi ortada, onlar bizden üstün bir takim. Ama Türk insaninin karakterine oynuyor:DD, hemde oyuncularin bizi hafife almasini önlüyor.

Mou bizde ilerde çalışa bilirim demiş. Yaz bir kenera. 5-6 yıl sonra bizde mou belki

Akpartiye ve Basbakanimizi destek cikmis Mourinho,cemaatin telekulak dinlemelerini ve bunlari kamuda yayinlamasini elestirmis..

Renktaş ne yalan söyleyeyim ilk bölümü okuyunca aklıma direk o geldi. Mouyu kim ayarladı lan dedim kendi kendime. sonra ikinci satıra geçince değişti düşünce :D

Burak'i diger ülkelerde cok övüyorlar zaten.

Geri
Üst Alt