Mourinho Basın Toplantısı Düzenledi

Renktaş ne yalan söyleyeyim ilk bölümü okuyunca aklıma direk o geldi. Mouyu kim ayarladı lan dedim kendi kendime. sonra ikinci satıra geçince değişti düşünce :D

Benimde dinlerken direk aklima geldi ,noluyoruz oha be Mou ne islere giriyor boyle dedim.Megersem olay baskaymis :D

Maçı tabii ki kazanmak için oynayacağız. Rakibin Burak Yılmaz, yedek kulübesinde Umut Bulut gibi gol silahları var. Çok fazla özel oyuncuya sahipler.

yeme bizi mou :asd:

Konuşmanın başında köpürmüş resmen Mou'da sebebini anlayamadım tam.

Özel bir görüşmeyi kaydedip sonra yayınlayanlar utanmalıdır. Utanç verici olan özel konuşmanın kamusal hal almasıdır.

Ne oldu ki acaba ?

Etoo hakkinda iyi olmayan bir seyler demis.

$

Mourinho yağlamış yine..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Özel konuşmasında, Eto'o ve Torres için yetersiz diyor. Gol atacak adam yok takımda diyor.

gözün doysun be adam chelseade gol atacak adam yoksa kapatalım dükkanı

Son 3 yilin Istatisklerine göre müthis bi santrafor gibi duruyor. Aslinda kötüde degil ama biz nankörüz.

Burak gibi yerli santraforu ligimizdeki her takim isterken biz burun kiviriyoruz.

Adam Burak'ı en formda zamanında hem direk izledi hem izletti ama halen Umut diyorsa hata Burak'ı yetersiz gören bizlerde değil diye düşünüyorum.

Antu mode on:

Galatasaray'ın destekçisi cemaat Galatasaray-Chelsea maçı öncesi Mou ile Eto ve Torres'in arasını açmak, morallerini bozmak için Mou'yu gizlice dinleyip forvetlerine salladığı bölümü medyaya servis etmiş.

Antu mode off.

teknik direktör Mourinho yerine Benitez olsaydi Chelseaye karsi daha çok sansimiz olurdu.

Adam dünyanin en iyi teknik direktörü.

Mourinho: "En iyilere karşı oynamayı seviyorum. Galatasaray da, Türkiye'nin en iyisi."

Konuşmanın başında köpürmüş resmen Mou'da sebebini anlayamadım tam.

Özel bir görüşmeyi kaydedip sonra yayınlayanlar utanmalıdır. Utanç verici olan özel konuşmanın kamusal hal almasıdır.

Ne oldu ki acaba ?

Bilal Tayyip muhabbetinden dolayı :asd:

Geri
Üst Alt