Haber Mourinho: "Bugün Livakovic'in yerine kalede ben olsam yine gol yemezdik"

bakalım maximin ne diyecek

Ulan rakip 10 kişi kaldıktan sonra şişirdiğiniz topları pozisyon diye mi yutturacaksın birde… üçkağıçtı

Fbliler ve asalak drogba disinda ciddiye alan yok bunu

''Bugün mesela ligde 3. sırada olan takıma karşı oynadık. Sanki ligde kalma mücadelesi veren takımla oynuyor gibiydik.''

???????
Steve Harvey Reaction GIF

Jose Mourinho, basın toplantısının geç başlamasına tepki gösterdi: Bir sonraki sefer kazansak da kaybetsek de 1 saatten fazla beklemem durumunda gideceğim. 1 saatten fazla beklemeyi saygısızlık olarak görüyorum çünkü bu çok fazla!

Mensup bulunduğu camia kitlesinin DNS'ını çok iyi analiz etmiş. Özellikle son zamanlarda bahaneleri bitmiyordu lakin, bu kadar da saha dışı olaylarla ilgili taraftarlarının algılarına hitap edecek şekilde programlandığını pek görmemiştim. Parasına bakıyor tabii ki, Jesus bu kadroyu çok daha önceden çözüp süreklilik kazandırırdı diye düşünmekteyim. Her gelen TD'e bir önceki TD'un ihtiyacı olduğu kadroyu kuruyor adamlar. Mevcut çözene kadar her şey sil baştan. Değişik camia.

Adam tüm kritik maçlarda puan kaybetti

Ligde Göztepe, Galatasaray x2, Samsunspor x2, Eyüp, Beşiktaş

Avrupa’da Lille x2, Twente, Manu, Alkmaar, Bilbao, Lyon, Midtjylland, Rangers

Mart ayında ligde Galatasaray’dan en az 7 puan fark yedi, CL’den elendi, Avrupa liginde şansa 24. olarak üst tura çıktı, sonra da elendi.

Ama başarı için getirdikleri 10 milyon euro verdikleri adama neredeyse tapacaklar. Ulan Kasımpaşa, Rize, Hatay gibi takımları yenmek için Kartal İso hatta Erol bile yaterdi.

Geri
Üst Alt