- 16 Haziran 2010
- 203.984
- 156.034
- 6.838
José Mourinho: "Şampiyonlar Ligi'ne gidersek finansal açıdan harika olur ama sportif açıdan Fenerbahçe bir UEFA Avrupa Ligi takımıdır." (ElDesmarque)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sene de köyferans takımıyız diyordu. Avrupa ligini kazanacak bir takım da değiller… bu arada special one denen adam niye o kadar maaş alıyor? Herhangi bir adam da Avrupa ligi takımı yapabilir feneri…Aslında şöyle demek istedi; Avrupa ligini kazanacak bir takımız ama CL takımlarının lobileri ile henüz baş edemeyeceğimiz için orayı bize kazandırmazlar.
Kovulana kadar şikecilerin sinir uçlarıyla oynamaya devam edecektir. Şampiyon olamayacağının farkında ve sezon sonuna kadar kalıp ikinci veya üçüncü olarak ligi tamamlamak istemeyecektir. Bu nedenle ligin boyu kısaldıkça dozunu artıracağını düşünüyorum. Aradaki puan farkı erken açılmaya başlarsa çok bizi çok eğlendireceğini düşünüyorum.Kovamıyorlar da![]()
Bende Şampiyonlar Ligi'nde bizi operler Avrupa Ligi'nde devam edelim diye anladım.Özetle götüm yemiyor. A.ligi daha kolay demiş.
Nesi haklı 15 milyon euroyu niye alıyor bu herif.