Mourinho Galatasaray Galibiyetiyle Dalga Geçti

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'nin teknik direktörü Jose Mourinho, Arsene Wenger hakkında önemli açıklamalarda bulundu.Portekizli çalıştırıcı, Arsenal'in Galatasaray karşısında aldığı galibiyeti tiye alan ifadeler kullandı.

mourinho-galatasaray-galibiyetiyle-dalga-gecti-4841149.Jpeg

Arsenal'in Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray karşısında aldığı 4-1'lik galibiyeti değerlendiren Mourinho, "Bu inanılmaz bir başarı. Onu ve kulübünü tebrik ediyorum. Çünkü bu sadece menajerin kalitesiyle değil aynı zamanda kulübün felsefesiyle alakalı. Açıkçası Arsenal ve bay Wenger'i kutluyorum" diyerek rakibini tiye alan bir açıklama yaptı.

Milliyet

İçine ettiler kulübün. :mad:

Arsenal gibi 5. Sınıf bir takıma ezilirsen dalga geçmeleri normal. Sağol sn. Prandelli.

Dalga geçmeleri normal, sen bu kadar kötü, amatör gibi oynarsan o tip yorumlari alirsin..

Ünal aysala gitsin bu marka degeri sözler.

Edit: Kaynak milliyet ise 2 degil 3 kere düsünmek gerekir dogru habermi diye.

Adam haklı. Malzeme olduk resmen.

Karizmamiz bir macla yerle bir oldu. Daha BvB maclari var

Bizle dalga geçilen bi durum yok ki. :D

N5

Bizle dalga geçilen bi durum yok ki. :D

N5

"Galatasaray gibi dandik bir takımı 4-1 yenmek büyük başarıydı ya zaten, Wenger ve öğrencilerini tebrik ederim. Maç nasıl olurmuş yarın gösterecem ben size." demiş resmen nasıl yok :D

Doğru senin kadron 10 numara 5 yıldız , Buraklı Yektalı takımdan bahsediyosun

bruma, sneijder, olcan, telles, ched, semih, nando, cemal, pandev, tarik, ve burak bile bjkin oyunculardan daha kötü mü?
Emirates de average EPL takimlar bile cesur futbolla iyi sonuçlar alabiliyorlar.

Bak, yenilmemiz o kadar büyük sorun degil benim için, zaten öyle bir sonuç bekliyorum ama o kadar korkak amatör futbolla yenilmek biz, taraftara açik hakaretdir.

BJK bizden daha kötü bir kadrolari olmasina ragmen (Ba hariç) cesur futbolla neredeyse Arse'i bitirdiler.

bruma, sneijder, olcan, telles, ched, semih, nando, cemal, pandev, tarik, ve burak bile bjkin oyunculardan daha kötü mü?
Emirates de average EPL takimlar bile cesur futbolla iyi sonuçlar alabiliyorlar.

Bak, yenilmemiz o kadar büyük sorun degil benim için, zaten öyle bir sonuç bekliyorum ama o kadar korkak amatör futbolla yenilmek biz, taraftara açik hakaretdir.

BJK bizden daha kötü bir kadrolari olmasina ragmen (Ba hariç) cesur futbolla neredeyse Arse'i bitirdiler.

Beni BJK ilgilendirmez , adam Arsenal' e 5.sınıf takım diyor. Yukarıda Allah var, Arsenal'in yedekleri bile bizim AS lardan daha hızlı , daha tempolu , oyunu daha iyi okuyan tipler.

Arsenalin kadrosu bizden kat ve kat üstündü. Yenilgi sebebi sistemdir, hocayı seviyorum ama eleştirilcekse Arsenal'e b.k atmadan eleştirelim. Adamların kadro yapılanması bence muazzam.

Doğru senin kadron 10 numara 5 yıldız , Buraklı Yektalı takımdan bahsediyosun

Kadro kalitemiz onları ikiye katlar ama sadece kağıt üzerinde kaliteli. Bizim takım sahada mücadele etmiyor ve ruh yok, ama onlar bunu yapıyor. Sadece isimlere bakarsak kadromuzda Selçuk, Semih, Burak, Olcan, Tarık gibi kaliteli yerlilerimiz varken onlar Necip, Veli, Ersan, Serdar gibi kazmalardan bile bizden daha çok verim alıyorlar. Demba Ba dışında 1. sınıf yabancı bir oyuncuları da yokken bizde Sneijder, Muslera, Melo var.

Beni BJK ilgilendirmez , adam Arsenal' e 5.sınıf takım diyor. Yukarıda Allah var, Arsenal'in yedekleri bile bizim AS lardan daha hızlı , daha tempolu , oyunu daha iyi okuyan tipler.

Arsenalin kadrosu bizden kat ve kat üstündü. Yenilgi sebebi sistemdir, hocayı seviyorum ama eleştirilcekse Arsenal'e b.k atmadan eleştirelim. Adamların kadro yapılanması bence muazzam.

5.sinif takim olmadigini katiliyorum da sadece Emirtesden iyi bir sonuçla geri dönebilirdik, onu demek istiyorum.

Özil, Welbeck, Sanchez, Ramsey ve Wilshere hariç o kadar müthis kadrolari yok imho

Sneijder, Cazorla'dan daha iyi futbolcu
Theo Walcott'da overrated, Giroud Buraktan daha iyi ama fark o kadar da büyük degil.

Yada şunu sorayım, Arsenal 5. sınıf bir takım ise biz kaçıncı sınıfız ? Galatasaray büyük bir camia , fakat kendimizi dev aynasında görmeyi bırakalım. Biz Valencia , Sevilla , belki biraz Dortmund , ingiltere de Tothenham , italyada Juventus ,Roma seviyesinde bir takımız.

Objektif olmak Galatasaray ı itin cebine sokmak değil, Gerçekleri görmek lazım bazen.

5.sinif takim olmadigini katiliyorum da sadece Emirtesden iyi bir sonuçla geri dönebilirdik, onu demek istiyorum.

Özil, Welbeck, Sanchez, Ramsey ve Wilshere hariç o kadar müthis kadrolari yok imho

Sneijder, Cazorla'dan daha iyi futbolcu
Theo Walcott'da overrated, Giroud Buraktan daha iyi ama fark o kadar da büyük degil.

Hemfikiriz, güzel bir sistemle o maçı çok farklı yerlere getirebilirdik. Hocayı eleştirelim. Arsenal'e b.k atmayı bırakalım :D

Geri
Üst Alt