Haber Mourinho: "Galatasaray yedek kulübesindeki herkes maymun gibi zıplıyordu"

Karambol dışında sizin de pozisyonunuz yok,
maçı kazanmak için ofansif hamlen Talisca'yı oyuna aldığın vakit geldi, dk. 80'e filan geliyordu,

bizim kötü oyunumuz bizi bağlar ama puan farkı şuan 2,5 maça yükseldi, burada kârlı çıkan biri varsa kağıt üstünde biziz,

hıyar oğlu hıyar.

Sanki sen galibiyet için oynadın göt herif

Bugün sakin kafayla düşünüyorum da, evet beraberlik bize yarıyordu. Bu saftirik de kontra arayarak defansı sağlama alarak oynayacaktı. Böyle olunca da gol olması imkansızdı. Geçen sezon yapılan algıyı da yapamayacaklar. Galatasaray ı yendik gerçek şampiyon biziz de diyemeyecekler. Kuyruk acıları bundan...

kendisini 3 puana inandırmış.

Eli boş dönünce çıldırdı. O da biliyor, büyük bir fırsatı kaçırdı. Takımımız çok formsuz, Barış bile güçsüz artık. Sara'nın yaratıcılığı yok.

Biz 1 puan kazandık.
Fener 2 puan kaybetti.

Bizim Hoca'ya da o seviyeye düşmene gerek yok dedim ama istesen de düşemezsin. Ben bu sabah gördüm açıklamaları bu nasıl adi bir heriftir ya. Ali Koç-Acun-Mourinho tam tencere kapak ve kulbu üçlüyü tamamlamışlar.

Hayatı çingenelikle geçen adamın ben artık kariyerindeki başarıları da sorgulamaya başlıyorum. Kimseye şikeci falan demem, elimde kanıt yok bir şey yok ama bu kadar karaktersiz ve kötü bir adam normal yollarla başarılı olmuşsa eğer ya zaman içinde karaktersizliğini katlamıştır ya da gerçek yüzü şöhretle ortaya çıkmıştır.

Gerçi kariyerinin gidişatına bakınca belki de bu karaktersizliğin bedelini ödüyor da denebilir.

Mourinho: "Evet Galatasaray her şeyden önce çok iyi savunma yaptı. Maçın en net pozisyonunda kaleci çok iyi savunma yaptı. Topa daha fazla sahip olmuş olabilirler. Kaç şutları var? Kaç kornerleri var? Kornerleri bile yok sanırım."
İnsanda utanma arlanma olur dicem de sonra kime diyorum ki ben diyorum ve vazgeçiyorum

Şerefsiz evladı.. tüm duran toplarda oyuncularına kendini yere at diyecek kadar namussuzsun.
Skriniarın kendini attığı pozisyon mertensin pozisyondan daha felaket. Bunları her maç yapıyorlar. Ama kimseden ses yok. Çünkü biz de bundan bahsedecek yönetici yok. bundan bahsedecek yorumcu da yok hepsi objektif abidesi. Galatasaraylılıktan nasibini almamış adamlar.. daha çok ezerler bizi

Son düzenleme:
Ee ne için oynayacaz mal beyinli. Herşeyin farkında bu gerizekalı sırf konuşmak için konuşuyor.

beyler boşverin şu pislikleri artık - herhangi bir işimiz kalmadı kendileriyle

sadece ZTK da belki denk gelinir.

kendi işimize bakalım. Dün bir halt oynamayan fenere defans yaptık tuttuk diyoruz , biz de bir halt üretmedik - kendi çözmemiz gereken sıkıntılar var. Yoksa dün zaten güle oynaya yenmiştik . 1 golde sıkıntıya sokardın gerisi gelirdi...

neden yapamadığımızı çözmemiz lazım.

seneye CL ye gireceksek - bütün bunların çözülmüş olması lazım yoksa çok büyük hüsran izleyebiliriz.

aslında konu başlığı: "Mourinho: Galatasaray yedek kulubesi maymun gibi zıplıyordu" olmalı.

1. si beraberlik Galatasaray a yarıyordu. 2. si maç ı kilitleyen sensin. Açıklamana bakınca bilerek kilitlemediğin anlaşılıyor ki bu daha fecaat.

Böyle olmadı uyduruyor ama böyle olmuş olsa bile bunu en son söyleyecek adam mourinho..Hayatın pahalı takımlara savunma yaptırıp leş gibi futbol oynatmakla geçti.. Eleştirdiğin futbol senin futbolun

Geri
Üst Alt