Mourinho: "Galatasaray'a karşı farklı bir bakış var. Güvenilir bir lig için bu işlerin bitmesi gerekiyor"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Galatasaray dışında ligde her takım kart görüyor demiştiniz?

Mourinho: "Galatasaray'ın yerel maçlarına baktığım zaman Galatasaray'a karşı bence farklı bir bakış var. Bu da ligin güvenirliğine aykırı. Ligin uluslararası olarak güvenilir olması için bu işlerin bitmesi gerekiyor."

Mourinho: "Victor Osimhen, Galatasaray için çok iyi bir transfer. Benim Osimhen ile bir problemim yok. Hatta çok iyi bir ilişkimiz var. Sadece kendini yere çok atıyor. Kendisine bunu söyledim. Son Roma x Napoli maçında da onunla özel olarak konuşmuştum."

Mourinho: "İnsanlar derbileri çok erken düşünmeye çok yatkın. Burada da böyle. Birçok derbi yaşadım, Roma x Lazio gibi derbiler. Ben size şunu söyleyebilirim ki, derbi maçı haftasına girmeden ben bir saniye bile Galatasaray düşünemem."

(HTSpor)

kufretmek ıstemıyorum

Hastır lan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Babanız Galatasaray.

Köpek gibi korkuyorsunuz bizden.

Klasik Mourinho ya.

Kendisine birisi meşhur besteyi hatırlatırsa iyi olur.

"FENER AĞLAMA..."

Vay be ne kadar büyük takimmisizki adam yatıyor Galatasaray kalkıyor Galatasaray

Alper Bey olta atıyor düşmeyin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fener ağlamaaa

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasarayı düşünmüyormuş ama o leş ağzını her açtığında iki lafın biri Galatasaray.

Koduğumun çingenesi seni!

basindan akil oyunlari

"de" diyorlar o da diyor.

maaşını aldığı patronu normal insan değil ki?

-Osimhen Galatasaray'a transfer oldu.

Mourinho: "Victor Osimhen, Galatasaray için çok iyi bir transfer ve çok iyi bir oyuncu ama kendini yere çok atıyor."

Şu adamın ismini okumaktan midem bulanıyor artık, forumda Mourinho başlıklarının yasaklanmasını öneriyorum.

.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt