Mourinho: "Galatasaray'a karşı farklı bir bakış var. Güvenilir bir lig için bu işlerin bitmesi gerekiyor"

mou ne yaptıgının farkında değil..bu konuşmalar camiayı motive eder bu da tam bize lazım olan şey,umarım koç ta saçma hareketlere devam eder yine hedefe kilitleniriz..Kinimizi diri tutuyor bu tazminatörün konuşmaları..

ya siz neden sinirleniyorsunuz?

bu adamın olayı bu zaten.

en büyük özelliği, yıllarca her gittiği takımda bunu yapmasıdır.

o yüzden modern futbola ayak uyduramadı ve leş gibi bir durumda taa fb'ye kadar düştü.

tek yaptığı trash-talk.

yanlız o kadar salak ki, ana hedef olarak gs'ı belirlemiş.

ulan biz zaten 12. haftada falan yarış dışı kalacağız. sen esas bjk'a bak. :d

Sinir olacak birşey yok
Korkuyorlar bizden sürekli ittiriyorlar , çok büyük olduğumuz için hakemler yardım ediyor falan deyin , fbli arkadaşlarınıza , kudursunlar

.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Okan hoca bu serefsizin tuzagina düsmüyor haftalardir ve dogru yapiyor

Bu portekizli’nin senelerdir yaptigi is bu zaten,rakip olarak kimi görüyorsa saha disina cekmeye calisiyor

Okan hoca da dogrusunu yaparak bu tuzaga düsmüyor

bu adam herzaman böyleydi özellikle son yıllarında hep sağa sola sataşıyor

extra baslık acılması deger vermek demek

nekadar başarısız oldugunu yüzüne vuracaklar elbet

Galatasaray düşünmüyorum diyor ağzında sakız gibi bizi konusuyorsunuz pislik çingene sahtekar herif

images

Bize böyle bakıyolar. Bitmesi lazım.

Bu böyle konuşup duracak mı sürekli? Bu konuştukça bizimkilerden daha ne kadar ses çıkmayacak?

"Ben size şunu söyleyebilirim ki, derbi maçı haftasına girmeden ben bir saniye bile Galatasaray düşünemem" asdfasdfasdf

Nereye konuştu bu ağız ishali herif? Okanla bı dovusturek. Portekizli den intikamını alsin

2 gram sempatimiz vardı 10 yıl önceden onu da yok edecek bu herif

Geri
Üst Alt